Πυρ και μανία ο Νίκος Μουτσινάς: Άγριος καβγάς μπροστά σε όλο τον κόσμο

Πυρ και μανία έγινε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος επιδόθηκε σε έναν άγριο καβγά μπροστά σε όλο τον κόσμο, μη διστάζοντας να βάλλει εναντίον μιας γυναίκας.

Συγκεκριμένα, μια ακόλουθός του στο Instagram έστειλε ένα χυδαίο μήνυμα, με τον παρουσιαστή να μην το αφήνει ασχολίαστο. Ο Μουτσινάς, που βρέθηκε με… θηλυκή παρέα στο σπίτι του, δε συνηθίζει να απαντάει στα αρνητικά σχόλια αλλά αυτή τη φορά δεν κρατήθηκε. Φανερά ενοχλημένος απάντησε σε μια γυναίκα, η οποία του έστειλε μήνυμα στο Instagram και τον αποκάλεσε με μια χυδαία λέξη.

«Ανέβασα προχθές στο Instagram μου αυτό που έλεγε “Seven days”, το ανέβασα την Τρίτη. Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου μου στέλνει μήνυμα μια κυρία, η οποία μου γράφει “είναι η μέρα εθνικής εορτής και εσύ είσαι αυτό που είσαι πάντα, που…α”. Το κοιτάω, προσπαθώ να καταλάβω γιατί είμαι που…α επειδή έκανα αυτό το πράγμα. Της απάντησα ότι αν δε δείτε την ημερομηνία είναι 27 του μηνός και όχι 28 και εσείς έχετε επιλέξει να γιορτάσετε λέγοντάς με που…α. Οπότε, καθίστε να σκεφτείτε τη ζωή σας μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Με αγάπη, που…α!

Δεν απάντησε άλλο, αλλά ούτε κι εγώ έδωσα συνέχεια. Μην παθαίνετε τέτοια τρέλα και να πηγαίνετε να βρίζετε τόσο πολύ, άσχετο κόσμο γιατί δε με γνωρίζετε, με βλέπετε στην τηλεόραση. Μπες στη θέση μου, να ανοίξεις το κινητό σου, εσύ η κυρία που έστειλες το μήνυμα, και να έβλεπες να σε βρίζουν 30 άνθρωποι. Πιστεύετε είναι ωραίο; Έχετε δικαίωμα να μου πείτε τι θα ανεβάσω στο λογαριασμό μου; Μην παθαίνετε εμμονές και μην φανατίζεστε. Επειδή ζούμε μια περίοδο, η οποία είναι πολύ έτσι καλυμμένη με την κλεισούρα και όλο αυτό που μας συμβαίνει. Μην περιορίζεις και τον άλλον για το τι θα ανεβάζει στο λογαριασμό του γιατί είναι ο δικός του λογαριασμός. Τα φιλιά μου στην κυρία, που…α!», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.