Σάλος: Δημοσιογράφος αυνανιζόταν κατά τη διάρκεια σύσκεψης (Video)

Σάλος επικρατεί στις ΗΠΑ καθώς πασίγνωστος δημοσιογράφος αυνανιζόταν κατά τη διάρκεια σύσκεψης μέσω Zoom. Επίσης, σάλο έχει προκάλεσε στην Αργεντινή η απευθείας μετάδοση συνεδρίασης της Βουλής, κατά τη διάρκεια της οποίας βουλευτής απαθανατίστηκε σε ερωτικές περιπτύξεις!

Το αποκαλυπτικό θέαμα έγινε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «New York Post» με τον 60χρονο Αμερικανό, απόφοιτο του Χάρβαρντ, να ζητάει συγνώμη από την οικογένειά του και να παραδέχεται το λάθος του ότι ξέχασε να κλείσει την κάμερα ενώ ικανοποιούσε τις ορέξεις του.

 Δημοσιογράφος αυνανιζόταν κατά τη διάρκεια σύσκεψης

«Έκανα ένα ηλίθιο λάθος, πιστεύοντας ότι ήμουν εκτός κάμερας», δήλωσε ο 60χρονος απόφοιτος της Σχολής Νομικής Σχολής του Χάρβαρντ ενώ παραδεχόταν το λάθος του.

«Πίστευα ότι δεν ήμουν ορατός στο Zoom. Νόμιζα ότι κανείς δεν μπορούσε να με δει. Νόμιζα ότι είχα θέσει σε σίγαση το βίντεο Zoom», είπε.

«Ζητώ συγνώμη από τη γυναίκα, την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους μου», πρόσθεσε. Εκπρόσωπος του περιοδικού «New York» έσπευσε να δηλώσει ότι : «Ο Τζέφρι Τόμπιν έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ενώ ερευνούμε το ζήτημα».