Σάλος στη Φθιώτιδα: Μπλεγμένος σε «ροζ» σκάνδαλο ο ιερέας του χωριού – Έφτασε μέχρι και το…

Αναστάτωση στη Φθιώτιδα έφερε η είδηση ότι ο ιερέας του χωριού είναι μπλεγμένος σε «ροζ» σκάνδαλο, το οποίο μάλιστα τον έφτασε μέχρι και το αυτόφωρο πριν από λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα, προκύπτει ότι ο συγκεκριμένος ιερέας πριν από μερικές ημέρες προσήχθη στο Τμήμα μετά από μήνυση μιας 60χρονης για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών και εξύβριση. Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και με απόφαση Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος την ίδια μέρα, ωστόσο ήταν αρκετό για να ξεκινήσει η συζήτηση για το τι ακριβώς είχε συμβεί. Σύμφωνα λοιπόν με την εγκαλούσα, ο ιερέας παριστάνοντας τον λαϊκό, την προσέγγισε στο σπίτι της στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων και σύναψαν ερωτικές σχέσεις. Υποστηρίζει μάλιστα ότι όσες φορές εκείνη κατέβαινε στο χωριό του ιερέα, ο συγκεκριμένος έκρυβε τα ράσα και παρίστανε κι εκεί τον λαϊκό. Όλα αυτά μέχρι πριν από λίγες ημέρες όταν ανακάλυψε τη «διπλή ζωή» του.

Μάλιστα σύμφωνα με την έγκληση, την απώθησε βίαια και την έβρισε όταν ήλεγξε το κινητό του, όπου υπήρχαν πειστήρια ότι «έπαιζε» και με άλλες γυναίκες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamia Report, ο συγκεκριμένος ιερέας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την επικαιρότητα με τροχαίο ατύχημα, που είχε, υπό την επήρεια μέθης. Τότε το αυτοκίνητο του είχε ανατραπεί και από τύχη ο ίδιος δεν τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά ούτε τραυμάτισε κάποιο άλλο άτομο.

Πηγή Lamia Report