Σάλος χωρίς προηγούμενο στο «The Bachelor»: Την έδιωξαν γιατί τα έφτιαξε με μέλος της παραγωγής – Άλαλος ο Μανιάτης από την… Αγία Βαρβάρα

Σάλος χωρίς προηγούμενο προκλήθηκε στο «The Bachelor», με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να μένει άλαλος, αφού παίκτρια εκδιώθηκε, επειδή τα… έφτιαξε με μέλος της παραγωγής του ριάλιτι.

Η αναφορά γίνεται σε παραγωγή του εξωτερικού και, συγκεκριμένα, την αμερικανική έκδοση του σόου, όπου η παίκτρια βρέθηκε στη μέση ενός σκανδάλου, αφού έκανε το… έγκλημα να συνευρεθεί με άνθρωπο της παραγωγής, αγνοώντας το βασικό σκοπό.

Η Ρόζλιν Πάπα ήταν η πρώτη συμμετέχουσα στην ιστορία του «The Bachelor» που αποβλήθηκε από την παραγωγή. Ο λόγος ήταν ότι είχε συνάψει ερωτική σχέση με κάποιο μέλος της παραγωγής το οποίο απολύθηκε, και σειρά πήρε και η ίδια με την αιτιολογία ότι δεν θα μπορούσε να αναπτύξει γνήσια συναισθήματα για τον Bachelor.

Ωστόσο, μιας και πρόσφατα έγινε γνωστό με ντοκουμέντα που μπορείτε να δείτε εδώ πως το Bachelor είναι πιστή αντιγραφή του εξωτερικού, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε ένα τέτοιο περιστατικό να διαδραματίζεται και στον Alpha, κάτι που βέβαια δε θα άρεσε στον Βασιλάκο. Στο αμερικανικό, πάντως, η Ρόζλιν επιμένει πως ήταν… στημένο, προκειμένου να μην την αφήσουν να νικήσει.

 

 

ΚΟΙΝΟ