Σεισμός: Λύγισαν on air δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ΕΡΤ με πατέρα 17χρονου Άρη [video]

Έσπασε η φωνή του δημοσιογράφου και της παρουσιάστριας της ΕΡΤ, καθώς ο πατέρας του 17χρονου Άρη περιέγραφε πώς βρήκε τον γιο του μετά τον σεισμό στη Σάμο.

Τα λόγια του πατέρα του αδικοχαμένου 17χρονου Άρη που έφυγε μαζί με την ανήλικη φίλη του κατά τον χθεσινό σεισμό στη Σάμο λύγισαν τον δημοσιογράφο και την παρουσιάστρια της ΕΡΤ που μίλησαν μαζί του σήμερα.

«Παρόλη τη λύπη που νιώσει ένας πατέρας όταν φεύγει το παιδί του, τα δύο παιδιά έφυγαν ακαριαία… Πιασμένοι χέρι με χέρι ήταν αγαπημένοι.

Τα παιδιά δεν υπέφεραν…» είπε ο πατέρας του Άρη για τον πολυαγαπημένο του γιου που χάθηκε τόσο πρόωρα και άδικα από το χτύπημα του εγκέλαδου. Όμως, δεν ήταν ο μόνος που λύγισε μπροστά στην τραγωδία.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που ήταν μαζί του, τον έπιασε από τον ώμο και με φωνή που έτρεμε προσπαθούσε να συνεχίσει τη σύνδεση.

Και η παρουσιάστρια από το στούντιο των ειδήσεων όμως μιλούσε με σπασμένη φωνη, χωρίς να μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά της.

Δείτε τη συνέντευξη του πατέρα του 17χρονου Άρη στο 5:00:

Ο πατέρας του Άρη μίλησε νωρίτερα:

«Καταλαβα πως κάτι δεν πάει καλά όταν δεν μου σήκωνε το τηλεφωνο. Αρχίσαμε να ψάχνουμε. Εγώ νωρίτερα έδινα ρεπορτάζ και έψαχνα τα παιδιά μου. Ο γιος μου ήταν δαιμόνιος ρεπόρτερ», είπε ο κ. Κομνηνός, δημοσιογράφος του Samos today.

«Ήταν δυο αγαπημένα παιδιά. Ο γιος μου ήταν χαρούμενος που ήταν με την Κλαίρη.

Έφυγαν αγκαλιασμένοι. Την αγκάλιασε ακόμη και την τελευταία στιγμή.

Συναντηθήκαμε με τον πρωθυπουργό, ο οποίος μας εξέφρασα τα συλλυπητήρια και την συμπαράσταση του», είπε ο πατερας του νεαρού.