Σεισμός στο Big Brother: Παίκτες έκαναν σ@@ μέσα στο σπίτι – Έτρεχαν στον ΣΚΑΙ να κόψουν τα πλάνα από το Live!

Νέος σάλος στο Big Brother – Αν δεν κοβόντουσαν τα πλάνα θα τους “έκλεινε” το ΕΣΡ!

Αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε αυτό που οι περισσότεροι περιμένατε! Ναι καλά διαβάσετε στο σπίτι του Big Brother “έπεσε” σ@ξ και εμείς σας έχουμε το ρεπορτάζ!

Πηγές μας μέσα από το κανάλι του Φαλήρου αναφέρουν πως δύο παίκτες που έχουν έρθει αρκετά κοντά, δεν έλαβαν υπόψιν ότι οι κάμερες καταγράφουν 24 ώρες το 24ωρο και αποφάσισαν να έρθουν αρκετά πιο κοντά!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η γυναίκα του… ζευγαριού “ανακούφισε” τον συμπαίκτη της κάτω από μια κουβέρτα και στην συνέχεια το ζευγάρι οδηγήθηκε σε πιο ήρεμο σημείο, όπου χωρίς να τους δει κανείς αφέθηκαν ο ένας στον άλλον ή καλύτερα σχεδόν κανείς αφού κάμερες υπάρχουν σ’ όλα τα σημεία του σπιτιού, ακόμα και στο μπάνιο!

Οι άνθρωποι της παραγωγής που βρίσκονται πίσω από το live streaming έπαθαν σοκ και έτρεχαν να σβήσουν τα πλάνα, αφού ως γνωστόν πλέον είναι με 20 λεπτά καθυστέρηση! Φαντάζεστε τι είχε να γίνει αν έβγαιναν στην φόρα αυτά τα πλάνα, μετά και το σκάνδαλο με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη!

Έκαναν σεξ μέσα στο σπίτι του Big Brother

Ποιοι ήταν οι πρωταγωνιστές;

Αυτό που σίγουρα θα θέλετε να ρωτήσετε οι περισσότεροι είναι για το ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές της ιστορίας! Όπως καταλαβαίνετε ονόματα δεν μπορούμε να δώσουμε στην φόρα, παρότι τα έχουμε στην κατοχή μας, όμως μπορούμε να σας τους φωτογραφίζουμε!

Πρόκειται για ζευγάρι που ήδη έχει έρθει κοντά στο παιχνίδι, ενώ από την πρώτη στιγμή είναι από τους πιο δραστήριους συγκατοίκους μέσα στο σπίτι του Big Brother! Η κοπέλα είναι μεγαλύτερη από το αγόρι, ενώ εκείνος δείχνει να την έχει “πατήσει” μαζί της!

Έχουν απασχολήσει τους τηλεθεατές αφού σχολιάζονται σε καθημερινή βάση και στα social media και κυρίως μέσα από το Twitter! Πάει κάπου το μυαλό σας; Ποιοι μπορεί να είναι οι πρωταγωνιστές;