Σοκάρει ο Γιάννης Μπέζος .Δεν υπάρχει περίπτωση να με πλησιάσει κάποιος για φωτογραφία και αγκαλιά. Δε γίνεται.

Ο Γιάννης Μπέζος έδωσε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στην Ελεονώρα Μελέτη στα «Μεσάνυχτα». Ο ηθοποιός απάντησε στις κατηγορίες που του έχουν προσάψει.

Μετά από πολλά περιστατικά ο γνωστός ηθοποιός έχει κατηγορηθεί και κριθεί για την ακραία συμπεριφορά του και τα καυστικά του σχόλια.

«Δεν είμαι ευρείας χρήσης, δεν είμαι ο άνθρωπος που θα βγω έξω και θα μοιράζω φιλιά και χάδια. Δε βγάζω φωτογραφίες με το κοινό. Ας στενοχωριέται. Πάντως με εκτιμάει περισσότερο. Σας βεβαιώ. Ξέρει πως δεν του λέω ψέματα. Αλλιώς θα ήμουν ανακόλουθος και ψεύτης. Δεν υπάρχει περίπτωση να με πλησιάσει κάποιος για φωτογραφία και αγκαλιά. Δε γίνεται. Είναι το στυλ μου τέτοιο.

Δεν το κάνω γιατί είμαι σνομπ. Δεν είναι η καρδιά μου προς τα εκεί. Αυτό δε σημαίνει πως δεν τους εκτιμώ και δεν τους αγαπώ τους ανθρώπους. Ίσα-ίσα που με το έργο μου έχω δείξει πως τους αγαπώ πιο πολύ από άλλους που τους χαϊδεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τον θαυμασμό ας τον χάσω, την εκτίμηση δε θέλω να χάσω. Ο θαυμασμός δε με ενδιαφέρει. Η εκτίμηση είναι άλλο πράγμα.

Γιάννης Μπέζος

Μια φορά μιλούσα με έναν πάρα πολύ καλό συνάδελφό μου, μικρότερο από μένα. Και κάτι λέγαμε για τις φωτογραφίες. Πως εγώ δε βγάζω φωτογραφίες με τον κόσμο. Και μου είπε ότι σκέφτεται να το κάνει και αυτός. “Να μη βγάζεις του είπα. Γιατί αν έχει αντίκρισμα αυτό που κάνεις θα σε έχουν στην καρδιά τους, όχι στο μαξιλάρι τους. Γιατί τη φωτογραφία αυτή οι πρώτοι που θα τη πετάξουν θα είναι αυτοί. Γιατί όταν σε έχουν μέσα τους δεν φεύγεις ποτέ. Αλλά πρέπει να είσαι παρών με τη δουλειά σου και με τη στάση σου γενικότερα”. Το κοινό ακολουθεί αυτούς που είναι γενναίοι» εξήγησε ο Γιάννης Μπέζος.