Σοκ για Δημήτρη Καμπανάρο: Πώς αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης γηροκομείου με κρούσματα κορωνοϊού

Πώς αυτοκτόνησε ο Δημήτρης Καμπανάρος, ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο όπου βρέθηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού;

Ο 41χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του. Τα κρούσματα είχαν εντοπισθεί μετά από rapid test που γίνονταν με δική του πρωτοβουλία.

Νεκρός μέσα στο σπίτι του στον Άγιο Στέφανο βρέθηκε ο 41χρονος ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας Νέα Θάλπη όπου προ δύο ημερών είχαν εντοπισθεί τρία κρούσματα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 41χρονος άνδρας έδωσε τέλος στην ζωή του με μια κυνηγετική καραμπίνα.

Ο Δημήτρης Καμπανάρος ήταν ιδιοκτήτης και γεροντολόγος στη μονάδα, και παράλληλα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Ο αυτόχειρας είχε εκφράσει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα την αγωνία του για τους οίκους ευγηρίας και είχε ζητήσει να διατίθενται rapid test, προκειμένου να είναι συνεχής ο έλεγχος για την ασφάλεια φιλοξενούμενων και εργαζόμενων.

Χαρακτηριστική είναι η πρόσφατη παρέμβασή του στο Mega:

Ο ίδιος είχε δηλώσει, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι με δική του πρωτοβουλία έγιναν τα τεστ κατά του κορονοϊού.

«Στις 16 Σεπτεμβρίου ο ΕΟΔΥ ήρθε εδώ και έκανε το πρώτο τεστ σε όλους τους εργαζομένους μου, οι οποίοι ήταν αρνητικοί. Εγώ στις 6 Οκτωβρίου κάλεσα τον ΕΟΔΥ και με δική μου πρωτοβουλία κάλεσα τον ΕΟΔΥ να έρθει να μας ελέγξει ξανά και όντως ήρθαν να μας ελέγξουν.

Αν εγώ δεν τους είχα καλέσει, κανείς δεν θα ερχόταν γιατί κανείς τώρα δεν έχει συμπτώματα. Στις 15 Οκτωβρίου ήρθε ο ΕΟΔΥ και βρέθηκε μία εργαζόμενη θετική στον κορονοϊό με rapid test», είχε πει ο ιδιοκτήτης, μεταξύ άλλων.