Σοφία Βόσσου: Αγνώριστη, αδυνατισμένη, αλλά δυνατή. Ποιο το πρόβλημα υγείας [video]

Σοφία Βόσσου: Αγνώριστη, αδυνατισμένη, αλλά δυνατή. Ποιο το πρόβλημα υγείας

Πώς είναι σήμερα η Σοφία Βόσσου μετά την περιπέτεια της υγείας της;

Η Σοφία Βόσσου επέστρεψε σπίτι της έπειτα από δεύτερη χειρουργική επέμβαση στο στομάχι, εμφανώς αδυνατισμένη και ταλαιπωρημένη και ευχαρίστησε τους θαυμαστές της μέσω ανάρτησης που έκανε στην σελίδα της στο Facebook για τα μηνύματα συμπαράστασης κατά την διάρκεια της νοσηλείας της.

Η διακεκριμένη καλλιτέχνης, Σοφία Βόσσου χρειάστηκε να χειρουργηθεί για δεύτερη φορά, έπειτα από επιπλοκή που είχε παρουσιαστεί μετά το πρώτο χειρουργείο στο οποίο είχε υποβληθεί προκειμένου να αντιμετωπιστεί πρόβλημα υγείας με το στομάχι της, όπως είχε αναφέρει σε τηλεοπτική εκπομπή η κόρη της Ερασμία.

«Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας» ανέφερε η κόρη της σπουδαίας ερμηνεύτριας, για να προσθέσει:

«Έκανε όντως ένα χειρουργείο στο στομάχι, το οποίο παρουσίασε μια επιπλοκή, η οποία ωστόσο συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις και έπρεπε να ξαναμπεί στο χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί.

Είναι καλά στην υγεία της και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας».

Μάλιστα είχε πει πως είναι θέμα χρόνο να πάρει εξιτήριο, όπως και έγινε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Η Σοφία Βόσσου επιστρέφοντας στο σπίτι της, εμφανώς αδυνατισμένη και ταλαιπωρημένη, αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της, φίλους και συγγενείς που την στήριξαν με μηνύματα συμπαράστασης στις σελίδες στα σόσιαλ μιντια, αναρτώντας σχετικό το σχετικό βίντεο.