Στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο η Ραχήλ Μακρή: Αποχωρεί από J2US; O Σαββίδης και ο ΠΑΟΚ

Γιατί η Ραχήλ Μακρή πήγε στο νοσοκομείο; Τι λένε οι πληροφορίες για αποχώρηση από το J2US λόγω Σαββίδη;

Η γνωστή πολιτικός Ραχήλ Μακρή παρά το σάλο που ακολούθησε το πρώτο live λόγω… ΠΑΟΚ ξεκίνησε να πάει για πρόβες, αλλά της συνέβη τροχαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tlife.gr, η Ραχήλ Μακρή ξεκίνησε με το αυτοκίνητό της για να πάει στον Γέρακα προκειμένου να κάνει πρόβα για το show του Σαββάτου.

Στο δρόμο όμως η διαγωνιζόμενη του J2US, είχε τροχαίο ατύχημα και χτύπησε αρκετά το αριστερό της πόδι.

Της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αμέσως μετά πήγε στο νοσοκομείο.

Λίγο νωρίτερα είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες ότι η Ραχήλ Μακρή αποχωρεί από το J2US:

Η Ραχήλ Μακρή δεν πρόλαβε να… ξεκινήσει το τραγούδι στο Open στο πλάι του Ηλία Βρεττού για το J2US και ήδη αποτελεί παρελθόν.

Κάποιες παλαιότερες αναρτήσεις της, στις οποίες η Ραχήλ Μακρή εξαπέλυε επίθεση στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη προκάλεσε εντονότατες αντιδράσεις και ήδη η πρώην βουλευτής έχει ενημερωθεί για την απομάκρυνσή της από το κανάλι του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου.

Η Ραχήλ Μακρή έφτασε στο σημείο να κάνει λόγο και για εγκληματική οργάνωση αναφερόμενη στους φίλους των «ασπρόμαυρων» με αφορμή μία συνάντηση του Σαββίδη με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε συναντηθεί πριν 2,5 χρόνια με τον Τσαβούσογλου με την ιδιότητα του συντονιστή του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού της Περιφέρειας των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, συζητώντας για την επανέναρξη της Θείας Λειτουργίας στη Μονή της Παναγίας Σουμελά.