Τον παράτησε και έφυγε: Ξαφνικός χωρισμός για τον Νίκο Μουτσινά

Από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», φεύγει ένας συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά και θα σας μεταφέρω όλες τις πληροφορίες μέσα από το Vanda’s blog του Youweekly.gr. Συγκεκριμένα, δεν φεύγει μόνο, αλλά πήρε μεταγραφή για το κανάλι του Alpha.

Ο Νίκος Μουτσινάς, έχει δημιουργήσει μια πολύ δυνατή ομάδα στην μεσημεριανή εκπομπή που παρουσιάζει μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Για αυτό κιόλας, τον βλέπαμε να κάνει απίστευτα υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση. Βέβαια, να σημειώσω, πως το τελευταίο διάστημα, έχει πέσει.

Ωστόσο, στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν παρόλο που δεν έχει βγει τίποτα επίσημο για το αν θα συνεχίσει στο κανάλι με το «Καλό Μεσημεράκι» και την επόμενη χρονιά, ο Νίκος Μουτσινάς, πρόκειται να χάσει ένα μέλος της ομάδας του ο οποίος είναι ίσως από τους πιο δυνατούς συνεργάτες του.

Αυτός είναι ο συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά που φεύγει από το Καλό Μεσημεράκι και πάει στον Alpha

Όπως μου μετέφεραν και πρόκειται να σας αποκαλύψω μέσα από το Vanda’s blog του Youweekly.gr, ο Νίκος Μουτσινάς πρόκειται να χάσει τον σκηνοθέτη του, Δημήτρη Γιαχνή.

Δημήτρης Γιαχνής συνεργάτης Νίκου Μουτσινά

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαχνής διανύει τις τελευταίες του εβδομάδες στο κανάλι του ΣΚΑΙ, αφού πήρε μεταγραφή για τον Alpha και όπως λένε οι πληροφορίες θα βρίσκεται στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Μάλιστα, πραγματοποίησε και την πρώτη του συνάντηση στο κανάλι.

youweekly.gr