Το έδειξαν μετά τις 12 στο Big Brother: Η Δανέζη χουφτώνει τον Κεχαγιά και οι εικόνες θυμίζουν… ταινία εvηλίκων

Ανεκδιήγητα πλάvα με πρωταγωνιστές τη Σοφία Δανέζη και τον Δημήτρη Κεχαγιά έφτασαν στους τηλεθεατές του «Big Brother» το βράδυ της Τρίτης.

Το ζευγάρι του «Μεγάλου Αδερφού» βρέθηκε για ακόμα μία φορά να μοιράζεται… αναγκαστικές τις προσωπικές του στιγμές με το τηλεοπτικό κοινό, με την τραγουδίστρια, ωστόσο, να κάνει το πράγμα να ξεφεύγει.

Με ποιον τρόπο; Βάζοντας το χέρι της σε σημεία που δεν θα έπρεπε ούτε να πλησιάσει μέσα σε δωμάτιο γεμάτο κάμερες.

Φυσικά, οι σκηνές προβλήθηκαν κανονικά λίγο μετά τις 00:00 τα μεσάνυχτα…

Η Δανέζη χουφτώνει τον Κεχαγιά και οι εικόνες θυμίζουν… ταινία εvηλίκων
Η Δανέζη χουφτώνει τον Κεχαγιά και οι εικόνες θυμίζουν… ταινία εvηλίκων

Big Brother: Αποκάλυψη για τη σχέση του Κεχαγιά με τη Σοφία – «Είναι ζευγάρι και δεν το λένε»

Μέσα από μία συζήτηση που είχε μαζί με την Άννα Μαρία στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Γρηγόρης έκανε μία αποκάλυψη για τη σχέση που έχουν η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Συγκεκριμένα ειπώθηκε πως οι δυο τους είναι ζευγάρι αλλά επιλέγουν να μην το λένε.

Πολλά έχουν ακουστεί για τους δυο τους τον τελευταίο καιρό ωστόσο οι ίδιοι επιμένουν πως δεν είναι μαζί παρά τα τρυφερά στιγμιότυπα που καταγράφει καθημερινά η κάμερα. Ακόμα σάλος έχει προκληθεί από το βίντεο της Χριστίνας που “παίζει” γυμνή στην μπανιέρα του Big Brother λίγο πριν την αποχώρησή της.

Η Άννα Μαρία μιλούσε με τον Γρηγόρη και του είπε πως κατά την άποψή της, γίνονται πιο τρυφεροί ο ένας με τον άλλον κάθε φορά που πιστεύουν πως θα είναι υποψήφιοι.

Ο Γρηγόρης ωστόσο διαφώνησε καθώς όπως είπε θεωρεί πως οι δυο τους είναι ζευγάρι αλλά έχουν αποφασίσει να μην το πουν σε κανέναν.

Ο Γρηγόρης από το Big Brother αποκάλυψε την σχέση του Κεχαγιά με την Σοφία