Τρεις όμορφες γυναίκες έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ηλικιωμένων στο κέντρο της Αθήνας

Τρεις όμορφες γυναίκες έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ηλικιωμένων στο κέντρο της Αθήνας

Τρεις όμορφες γυναίκες έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ηλικιωμένων στο κέντρο της Αθήνας

Τρεις γυναίκες, όμορφες, καλοντυμένες, εμφανίσιμες που δεν τραβάνε την προσοχή παρά μόνο για θαυμασμό. Είναι τα τρία μέλη της συμμορίας που στόχο έχει μόνο πανάκριβα κοσμήματα αλλά και ρούχα. 

Μετράνε ήδη δυο χρόνια στο ενεργητικό τους αφού μπαίνουν στα διαμερίσματα ευκατάστατων ηλικιωμένων και αρπάζει ό,τι πιο πολύτιμο έχουν στην κατοχή τους. 

Οι καταγγελίες για την δράση τους είναι πολλές. Όλο αυτό το διάστημα ήταν «αόρατες» στις αρχές οι οποίες όμως κατάφεραν να τις ταυτοποιήσουν και πλέον είναι θέμα χρόνου η σύλληψή τους.

Από τις καταθέσεις που έχουν γίνει στην αστυνομία προκύπτει ότι πιθανότατα η ίδια συμμορία χτύπησε ζευγάρι ηλικιωμένων στο κέντρο της Αθήνας και με την μέθοδο της απασχόλησης τους απέσπασαν διαμαντένια κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Επίσης, οι αδίστακτες κακοποιοί δεν έχουν πρόβλημα να χρησιμοποιήσουν και σωματική βία. Σε μια περίπτωση, επιτέθηκαν σε γυναίκα την ώρα που έμπαινε στο διαμέρισμά της και εισέβαλλαν στο σπίτι της το οποίο έκαναν άνω κάτω ψάχνοντας αντικείμενα μεγάλης αξίας. Της είχαν πάρει και σε αυτή την περίπτωση κοσμήματα μεγάλης αξίας αλλά και μετρητά που είχε στο σπίτι.

Οι κακοποιοί χρησιμοποιώντας δόλιους τρόπους προσποιούνται ακόμα και τις νέες γειτόνισσες και θέλουν να γνωριστούν με τα υποψήφια θύματά τους. Σε μια περίπτωση ανυποψίαστη γυναίκα την προσκάλεσε για καφέ και η δράστης προσποιούμενη ότι χτύπησε το κινητό της πήγε σε άλλο δωμάτιο και ξάφρισε το θύμα της. Πήρε χρήματα αλλά και κοσμήματα. 

Η δράση τους είναι σε όλο το κέντρο της Αθήνας και μέσα από ευρήματα που έχουν συλλέξει οι αρχές θεωρούν ότι είναι ζήτημα χρόνου η σύλληψή τους. 

 

To άρθρο Τρεις όμορφες γυναίκες έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ηλικιωμένων στο κέντρο της Αθήνας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .