Τσιτσιπάς: Βλέπει το Miami Open ως μια μεγάλη ευκαιρία

Τσιτσιπάς: Βλέπει το Miami Open ως μια μεγάλη ευκαιρία

Τσιτσιπάς: Βλέπει το Miami Open ως μια μεγάλη ευκαιρία

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ψάχνει το πρώτο του τρόπαιο ATP Masters 1000, κάτι που ελπίζει να εξασφαλίσει στο Miami Open.

Τζόκοβιτς, Ναδάλ και Φέντερερ συμμετείχαν σε όλα τα τουρνουά Masters 1000 από το 2005. Οι «Big-3» του παγκόσμιου τένις όμως δεν θα αγωνιστούν στο Miami Open, κάτι που… ανοίγει το δρόμο στους υπόλοιπους διεκδικητές. Μέσα σε αυτούς και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας πρωταθλητής συνεχίζει να ψάχνει για το πρώτο του τρόπαιο ATP Masters 1000, κάτι που ελπίζει να εξασφαλίσει στο Miami Open, που ξεκινάει σήμερα.

«Θα ήμουν ενθουσιασμένος εάν έφευγα με έναν τίτλο Masters 1000. Η ευκαιρία δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα, αλλά αισθάνομαι ότι πλησιάζω πολύ», είπε ο Τσιτσιπάς.

«Το θέλω πραγματικά πολύ και η επιθυμία μου είναι μεγάλη. Πάντα ήταν. Εργάζομαι πάντα για να γίνω καλύτερος και νομίζω ότι αυτό θα με βοηθήσει να φτάσω στο σημείο να κερδίσω Masters 1000. Αισθάνομαι επίσης ότι χρειάζομαι περισσότερες ευκαιρίες για να φτάσω εκεί», πρόσθεσε ο 22χρονος Ελληνας πρωταθλητής, που θα εμφανιστεί τρίτη φορά στο Μαϊάμι, όπου έφτασε στον τρίτο γύρο το 2019.

«Είναι μια ευκαιρία, που δεν αγωνίζονται Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Φέντερερ, δεν θα πω ψέματα. Είναι μια ευκαιρία. Υπάρχουν βέβαια  πολλοί καλοί παίκτες, που δεν είναι στους πέντε πρώτους που μπορούν να παίξουν επίσης καλό τένις. Μπορώ επίσης να τους δω ως απειλή», τόνισε ο Τσιτσιπάς.

«Δεν βλέπω τον εαυτό μου ως φαβορί του τουρνουά. Μου αρέσει να συμμετέχω σε ένα τουρνουά με χαμηλές προσδοκίες και να προχωρήσω. Έχω μια αρκετά δύσκολη κλήρωση παρά όλα αυτά. Έχω αγώνες που θα πρέπει πραγματικά να παλέψω σκληρά και να δώσω τα καλύτερα», συμπλήρωσε ο Έλληνας πρωταθλητής.

To άρθρο Τσιτσιπάς: Βλέπει το Miami Open ως μια μεγάλη ευκαιρία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .