Χάος στο Big Brother: Χυδαίες ατάκες στο σπίτι που… ξεπέρασαν τον Αλεξανδρίδη – «Τρέχουν» στον ΣΚΑΪ

Δεν… προλαβαίνουν να «κόβουν» τα χυδαία σχόλια

Χάος επικρατεί εσχάτως στο Big Brother, με τον ΣΚΑΪ να… τρέχει και να μην φτάνει με όσα συμβαίνουν στο σπίτι, καθώς ακούγονται εκφράσεις που ξεπερνούν ακόμη και την ατάκα περί βιασμού από τον Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Την ώρα που ο πρώην παίκτης του ριάλιτι προσπαθεί ξανά να… δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, τα «μαργαριτάρια» από όσους έχουν απομείνει, ακούγονται το ένα μετά το άλλο, με την παραγωγή να βρίσκεται συνέχεια σε επιφυλακή, για να μη βγαίνει καν στο live streaming κάποιο σχόλιο, που θα προκαλέσει τον ίδιο σάλο.

Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για το μοντάζ πριν από τα επεισόδια, που προβάλλονται στην τηλεόραση. Με τον φόβο των ποινών από το ΕΣΡ και μιας νέας κατακραυγής, όπως αναφέρει η «Real News» στο ρεπορτάζ της, οι άνθρωποι του σταθμού του Φαλήρου δε σταματούν να «κόβουν» φράσεις, που μπορεί να αποβούν μοιραίες για την πορεία του σόου.

Κάπως έτσι, πλην της αγωνίας για την επιτυχία του Big Brother, που πάντως κυριαρχεί κατά γενικό κανόνα, ειδικά στη late night ζώνη στα επεισόδια από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη, υπάρχει και το άγχος, για να μην περάσει προς τα έξω κάποιο σχόλιο, που μπορεί να «καταστρέψει» την φήμη του ακόμη περισσότερο, καθώς μπορεί με την περίπτωση του Αλεξανδρίδη να ήταν άμεσα τα αντακλαστικά, αλλά ένα δεύτερο «σκάνδαλο» θα «χτυπούσε» το ριάλιτι ακόμη πιο «βαθιά».