Χάρης Ρώμας: Το ξέσπασμα για τον Γρηγόρη Πετράκο και τους συνωμοσιολόγους

O Χάρης Ρώμας για Γρηγόρη Πετράκο: «Από πού πήρε τα στοιχεία; Εχω τελειώσει ιατρική και δεν μπορώ να το κάνω αυτό, αυτός από πού»

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου και ξέσπασε κατά των συνωμοσιολόγων και σχολίασε τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου λέγοντας πως η ανάλυση που έκανε είναι επιστημονικοφανής. Επιπλέον, μίλησε για την παρεξήγηση με τον Γιώργο Καπουτζίδη, αλλά και για το «Καφέ της Χαράς» και τα θέατρα.

 

«Το μέλλον είναι μπροστά. Αγαπάμε τη δουλειά μας και ο κόσμος στην τελευταία παράσταση φώναζε και μας αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια. (Για το κλείσιμο των θεάτρων) Κάποιοι στεναχωρήθηκαν κάποιοι θύμωσαν γιατί θέλουν να θυμώνουν».

Για τον Γρηγόρη Πετράκο και όλα όσα είπε σχετικά με τον κορονοϊό ο Χάρης Ρώμας ξέσπασε: «Βγαίνει ο Γρηγόρης εντάξει και λέει κάποια πράγματα και κάνει μια ανάλυση επιστημονικοφανή. Διότι πώς από πού. Εγώ που έχω τελειώσει ιατρική δεν ξέρω να το κάνω αυτό. Από πού πήρε τα στοιχεία ο Γρηγόρης και ο κάθε Γρηγόρης. Η Θεοφανία Παπαθωμά καλά έκανε και τον στήριξε είναι σύζυγός του, και ας τα πιστεύουν. Εγώ σου λέω ότι τα πιστεύουν. Τα στοιχεία από πού πάρθηκαν; Από το Διαδίκτυο; Είναι λοιμωξιολόγος; Είναι επιδημιολόγος; Όχι