Χαμόγελο του Παιδιού – Αγία Παρασκευή: Αγωνία για τρία κορίτσια που εξαφανίστηκαν

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προέβη στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους κατόπιν αιτήματος της Εισαγγελίας καθώς έφυγαν από Δομή Φιλοξενίας

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση τριών κοριτσιών από την Αθήνα και συγκεκριμένα από την Αγία Παρασκευή. Πρόκειται για την Πελαγία Κ, 15 ετών, την Αμάντα Σ, 16 ετών και την Ιωάννα-Μαρία Μ, 15 ετών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προέβη στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους κατόπιν αιτήματος της Εισαγγελίας καθώς έφυγαν από Δομή Φιλοξενίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση τα τρία κορίτσια εθεάθησαν τελευταία φορά στις 8:30 το βράδυ της Κυριακής όταν και έφυγαν από Δομή Φιλοξενίας. Οι ανήλικες βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο εξαιτίας των τρεχουσών συνθηκών με την πανδημία COVID-19.

Η Πελαγία (ον.) Κ. (επ.) έχει ύψος 1.58 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπεζ φούτερ, μαύρη φόρμα και κρατούσε σακίδιο πλάτης. Η Αμάντα (ον.) Σ. (επ.) έχει ύψος 1.62 μ., είναι αδύνατη, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρη φόρμα και κρατούσε σακίδιο πλάτης. Η Ιωάννα-Μαρία (ον.) Μ. (επ.) έχει ύψος 1.58 μ., είναι κανονική, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό φούτερ, μαύρη φόρμα και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

eksafanisi-athina.jpg