Χαμός έξω από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου – Τι συνέβη;

Έξω από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλο είχε βρεθεί πριν λίγες ημέρες η κάμερα του Ευτυχείτε και είχε καταγράψει το χαμό από τα λουλούδια που περίμεναν την πρώην παρουσιάστρια. Ποιος ήταν ο λόγος;

Η Ελένη είχε τα γενέθλια της και γιόρτασε τα 51 της χρόνια με τους αγαπημένους της ανθρώπους, ωστόσο πολύ θαυμαστές έστειλαν τα δικά τους δώρα στο σπίτι της! Το ίδιο έκανε και η εκπομπή Ευτυχείτε που έστειλε εκεί την ρεπόρτερ της για να της παραδώσει μια ανθοδέσμη.

Δείτε φωτογραφία από την εκπομπή:

Κατερίνα Καινούργιου - Ευτυχείτε

Χαμός στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου: «Τον έβαλα κάτω και…»

Χαμός είχε επικρατήσει στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου, με την πρώτη να αναφέρεται μέσω της εκπομπής της σε ένα περιστατικό, όπου σύμφωνα με την ίδια, τον… έβαλε κάτω για να μιλήσουν.

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της προτελευταίας εκπομπής της, αναφέρθηκε στον διάλογο που είχε με τον σύζυγό της ένα βράδυ, με ένα μωρό εσχάτως να τους αλλάζει τη ζωή.

Ελένης Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος σπίτι

«Να ευχαριστιόμαστε το κάθε λεπτό με ανθρώπους που αγαπάμε. Κάθε στιγμή είναι μοναδική. Έχω γίνει φιλόσοφος. Δεν το περιμένατε από μένα. Σάμπως το περίμενα εγώ; Την Παρασκευή που έφυγα από εδώ και ήμουν έτσι όπως ήμουν, πήγα σπίτι μου κατά τις 9 το βράδυ. Έβαλα κάτω τον Μάκη. Το τι του έλεγα… Τι αναπτύξεις του έκανα….

Κάποια στιγμή μου λέει “αγάπη μου είσαι καλά;” Λέω “είμαι σε φάση φιλοσοφική;” Μου είπε “ναι”. Του λέω “δεν το συνηθίζω”. Μου απαντάει “όχι”. Είπα πολύ ωραία πράγματα μόνο που τα ξεχνάω του λέω, γιατί βγαίνουν μόνα τους, αυθόρμητα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.