Χαμός στη μέση του δρόμου με Μακρυπούλια-Χατζηγιάννη: Τους έβλεπε ο κόσμος σε ερωτικές περιπτύξεις

Χαμός επικράτησε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Ζέτα Μακρυπούλια στη μέση του δρόμου, με τον κόσμο να τους κοιτάζει να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις.

Οι δυο τους βρίσκονται στη γειτονιά τους, κοντά στο σπίτι του, με χαλαρή κουβέντα κάτω από ένα πεύκο. Δίπλα η Ζάνη με το μυαλό της στην παρέα. ‘Επειτα χέρι συνεχίζουν τη βόλτα τους, με ουκ ολίγες αγκαλιές.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης σκύλος

Το ζευγάρι δείχνει πως έχουν συνέχεια στο μαυλό τους αυτό που αξίζει περισσότερο, που δεν είναι άλλο από τις όμορφες μεταξύ τους στιγμές, παρά την οικονομική καταστροφή που βίωσαν.

«Φουντώνουν» οι φήμες για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη: Λίγο πριν ανακοινώσουν επίσημα τη σχέση τους…

«Φουντώνουν» οι φήμες σχετικά με τη σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη, με ορισμένες πληροφορίες να έρχονται στο φως για το τι έκαναν, πριν την ανακοινώσουν επίσημα.

Επειδή η ελληνική showbiz είναι μία σταλιά, το ζευγάρι, δεν βρέθηκε προφανώς για πρώτη φορά, την περίοδο που… ερωτεύτηκαν, αλλά γνωρίζονταν πολλά χρόνια πριν.

Μάλιστα, υπάρχει φωτογραφία από το 2005 που τους δείχνει μαζί, σε νυχτερινή έξοδο. Εμείς βρήκαμε το συγκεκριμένο ντοκουμέντο, όπως και αρκετά άλλα από το παρελθόν της Ζέτας, για να καταλήξουμε στο εξής συμπέρασμα: Ήταν όντως πάντα τόσο όμορφη.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης παλιά Ρέμος

“Η ζήλια είναι…”: Χωρισμός για Μακρυπούλια και Χατζηγιάννη;

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που είχαν βγει κατά καιρούς για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, όπου έγραφαν πως χωρίζουν έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας.