Χαμός στο Buckingham: Νέο «χαστούκι» στη Βασίλισσα Ελισάβετ από Μέγκαν Μάρκλ και Χάρι

Χαμός στο Buckingham καθώς νέο «χαστούκι» δέχτηκε η Βασίλισσα Ελισάβετ από τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, καθώς το ζευγάρι δεν θα… τραγουδήσει καθόλου το “coming home for Christmas”. Επίσης, ο χειρότερος «εφιάλτης» έχει επανέλθει για τη Βασίλισσα Ελισάβετ και αφορά τη συμφωνία της με τη Μέγκαν Μαρκλ για την έξοδο από το παλάτι με τον Χάρι.

Το ζευγάρι θα μείνει στο σπίτι στην Καλιφόρνια αντί να επισκεφθεί την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, ανέφερε to Vanity Fair. Κάθε Δεκέμβριο, η Βασίλισσα Ελισάβετ συγκεντρώνει την οικογένεια στο Sandringham Estate, τον τόπο της περίφημης συνόδου κορυφής για το Megxit. Οι Σάσεξ έχασαν και τον περσινό εορτασμό, επιλέγοντας να περάσουν τις γιορτές στον Καναδά με τον Άρτσι και τη μητέρα της πρώην ηθοποιού.

«Σε αυτό το στάδιο απολαμβάνουν πραγματικά τη νέα τους ζωή στην Καλιφόρνια και το νέο τους σπίτι», δήλωσε μια πηγή στο Vanity Fair. Όμως οι φίλοι τους, πιστεύουν ότι ο πραγματικός λόγος που δεν θέλουν να κάνουν το ταξίδι, είναι το ρήγμα στους “Fab Four” (Χάρι, Μέγκαν, Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον).

Νέο «χαστούκι» στη Βασίλισσα Ελισάβετ από Μέγκαν Μάρκλ και Χάρι

Τα ζευγάρια βρίσκονται στον “πάγο” από τον Ιανουάριο, όταν συναντήθηκαν στο Sandringham Estate για να οριστικοποιήσουν τις λεπτομέρειες της αποχώρησης του Χάρι και της Μέγκαν από τους βασιλικούς ρόλους τους. «Ας πούμε απλώς ότι ενώ τα πράγματα είναι καλύτερα μεταξύ του Χάρι και του αδελφού του, σίγουρα δεν είναι αυτό που ήταν, και δεν νομίζω ότι κανείς είναι έτοιμος για ένα άνετο οικογενειακό εορτασμο τα Χριστούγεννα», πρόσθεσε η πηγή.

«Πάγωσαν» Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι – «Σεισμός» στην οικογένειά τους

«Σεισμό» έφερε στην οικογένεια της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι μια δικαστική απόφαση, εξαιτίας της οποίας το ζευγάρι «πάγωσε».

Συγκεκριμένα, η δικαστική διαμάχη που υπάρχει με την Daily Mail έληξε κατά ένα μέρος με επικράτηση του Μέσου Ενημέρωσης, το οποίο είχε δημοσιεύσει αρκετά βιογραφικά στοιχεία για τη Μέγκαν, με την ίδια να το «κυνηγά» για παραβίαση της προσωπικής της ζωής, ενώ πρόσφατα το ίδιο το ζεύγος έκανε χαμό για το παλάτι με μια κίνησή του.

Η υπόθεση αυτή ξεκινά, επί της ουσίας, τον Φεβρουάριο του 2019, όταν η άλλοτε ηθοποιός και Δούκισσα του Σάσεξ, έκανε μήνυση στην Daily Mail και τη Mail on Sunday, θεωρώντας ως παραβίαση της προσωπικής της ζωής τη δημοσιοποίηση των γραμμάτων προς τον πατέρα της, τον Αύγουστο του 2018. Το Μέσο, από την πλευρά του, προχώρησε σε υπεράσπιση, με τη γραμμή του να αναφέρει πως το βιογραφικό βιβλίο «Finding Freedom» περιέχει επίσης το συγκεκριμένο κομμάτι. Η Daily Mail επισημαίνει, δε, ότι η Μέγκαν και ο Χάρι βρίσκονταν σε συνεννόηση με τους συντάκτες του βιβλίου, για όσα θα γράφονταν σε αυτό.

«Πάγωσαν» με τη δικαστική απόφαση Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι

Μέσα σε αυτή τη συνεννόηση, φυσικά, υπήρχαν και πληροφορίες για το εν λόγω γράμμα της Μέγκαν στον Τόμας Μαρκλ, με το ζευγάρι να πιέζει, ώστε να παρουσιαστούν ευνοϊκά για το ίδιο τα γεγονότα. Οι δικηγόροι της γυναίκας, βέβαια, αρνήθηκαν αυτή την κατηγορία, με το ίδιο το βιβλίο, επίσης, να τονίζει πως εκείνη «κυνηγούσε» τα tabloids, τη στιγμή που ο Χάρι ηγείτο της εξόδου από το Μπάκιγχαμ.

Ο δικηγόρος της Μέγκαν, Τζάστιν Ράσμπροκ, επισημαίνει πως δεν υπήρξε οποιαδήποτε συνεργασία των δύο πλευρών για τη συγγραφή του βιβλίου, μην έχοντας μιλήσει ποτέ με τους δημοσιογράφους, Όμιντ Σκόμπι και Κάρολιν Ντουράντ, που ανέλαβαν χρέη συγγραφέων. Το δικαστήριο, βέβαια, έδωσε δίκαιο στην Daily Mail, προσθέτοντας πως το επιχείρημα για το «Finding Freedom» μπορεί να προστεθεί στην υπεράσπισή του, καθώς μια νέα δίκη ετοιμάζεται για τον Ιανουάριο του 2021.