Χτύπημα σοκ του ΣΚΑΙ – Tον βάζει σε μπελάδες τον Αντώνη Αλεξανδρίδη από το Big Brother:

Μετά τον σάλο με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη οι εξελίξεις στον ΣΚΑΙ είναι ραγδαίες και η απόφαση του καναλιού έρχεται να ταρακουνήσει τον πρώτη παίκτη του Big Brother!

Είναι γνωστό πως ο Κρητικός αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι από την περασμένη Κυριακή, μετά την τραγική ατάκα του περι βιασμού! Μάλιστα ο ίδιος χτες για πρώτη φορά πήρε θέση μέσα από την σελίδα του στο Instagram και προβλημάτισε αρκετά!

Χτύπημα σοκ για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη από το Big Brother

Ποια κίνηση φέρεται να σκέφτονται οι παράγοντες του ΣΚΑΙ;

Ασφαλείς πληροφορίες μας αναφέρουν πως το κανάλι του Φαλήρου σκέφτεται σοβαρά να προβεί σε μήνυση προς τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, για δημόσια προσβολή του σταθμού, καθώς μετά την τραγική του δήλωση ο ΣΚΑΙ έχει χάσει αρκετές χιλιάδες ευρώ από χορηγούς που έφυγαν άρον άρον μετά τις τελευταίες εξελίξεις!

Σίγουρα μια τέτοια κίνηση πρέπει να ζυγιστεί από κάθε πλευρά, αφού από την μια στο κανάλι αισθάνονται θιγμένοι από την άλλη όμως σκέφτονται πως ενδεχόμενη δικαίωση τους θα γονατίσει οικονομικά τον παίκτη και σίγουρα δεν θέλουν να φέρουν έναν άνθρωπο σε τόσο δύσκολη θέση!

Όπως και να έχει πάντως το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά ο ΣΚΑΙ είναι κάτι παραπάνω από ορατό! Αν θα προβεί στην συγκεκριμένη κίνηση θα το μάθουμε μέσα στις επόμενες ημέρες! Το σίγουρο είναι όμως πως εφόσον είχε διακοπεί από κυβερνητική απόφαση το ριάλιτι τότε σίγουρα θα είχε προβεί σε μια τέτοια ενέργεια! Άλλωστε μην ξεχνάμε με το πρότζεκτ του Big Brother έχει κοστίσει στο κανάλι περίπου 5.000.000 ευρώ!

Μείνετε συντονισμένοι……