“Χώρισαν γιατί…”: Αυτή είναι η αιτία του χωρισμού του Σπύρου Παπαδόπουλου με την Νικολέττα Κοτσαηλίδου!

Χώρισε μετά από 10 χρόνια σχέσης ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την ηθοποιό Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στις αρχές του 2010 κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο θεατρικό έργο «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός Αναρχικού» και έκτοτε ήταν αχώριστοι, επιλέγοντας ωστόσο να κρατούν χαμηλούς τους τόνους σε ό,τι αφορά στην έκθεση της προσωπικής τους ζωής.

Όπως είναι γνωστό, ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη.

Ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου για τη Real Life, θέλει Παπαδόπουλο και Κοτσαηλίδου να έχουν χωρίσει από τον περασμένο Ιούλιο, με το φιλικό τους περιβάλλον να κάνει λόγο για «τριβή του χρόνου στη σχέση τους».

Όπως γράφτηκε, πάντως, η απόφαση του τέλους ήταν κοινή με τους δυο τους να προχωρούν μπροστά έχοντας πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.

'Χώρισαν γιατί...': Αυτή είναι η αιτία του χωρισμού του Σπύρου Παπαδόπουλου με την Νικολέττα Κοτσαηλίδου!

«Βόμβα» από τον ΣΚΑΪ: «Έκοψε» τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

«Βόμβα» έπεσε από τον ΣΚΑΪ, ο οποίος «έκοψε» αιφνιδιαστικά τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά», με τις εξελίξεις να είναι έκτακτες για τον ηθοποιό και παρουσιαστή, τη στιγμή που φαινόταν να… ανασταίνεται.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε» στο Open, το τελευταίο γύρισμα της εκπομπής ακυρώθηκε αιφνιδιαστικά, καθώς προέκυψαν ζητήματα πάσης φύσεως, τόσο υγειονομικής όσο και οικονομικής.

Η πιο… επίσημη εκδοχή, που έχει κυκλοφορήσει, αφορά την καραντίνα, καθώς η συγκέντρωση τόσων ατόμων για μια εκπομπή δεν είναι ένα εύκολο εγχείρημα, με βάση τα τωρινά επιδημιολογικά δεδομένα. Ο έτερος λόγος, που μοιάζει να είναι εξίσου σοβαρός, αφορά την αμοιβή καλεσμένων και μουσικών, με ένα ζήτημα να προκύπτει σε αυτό το «μέτωπο» και να συνηγορεί στην ακύρωση του γυρίσματος.