Ώρες αγωνίας για τη Μαρία Μενούνος – Άσχημα νέα

Ώρες αγωνίας για τη Μαρία Μενούνος – Άσχημα νέα

Ώρες αγωνίας περνά η Μαρία Μενούνος. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της Better Together with Maria, ότι και οι δυο γονείς της νοσούν από κορωνοϊό και βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Με ένα συγκινητικό μήνυμά της στο Instagram, μάλιστα, ζήτησε από τους θαυμαστές της να προσευχηθούν μαζί της, ώστε να ξεπεράσουν και αυτή τη δύσκολη περιπέτεια με την υγεία τους. Επίσης,.

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της Keven Undergaro έμαθαν ότι και η μητέρα και ο πατέρας της είναι άρρωστοι και ταξίδεψαν στο Λος Άντζελες για να τους βοηθήσουν. Η υγεία της μητέρας της, μάλιστα, είναι ιδιαίτερα εύθραυστη, καθώς η κυρία Λίτσα τα τελευταία χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Φθάνοντας σπίτι της, η Μαρία Μενούνος ενημερώθηκε πως και οι δυο γονείς της νοσούν με Covid-19. Πρώτα νοσηλεύτηκε η μητέρα της και στη συνέχεια την ακολούθησε και ο μπαμπάς της στο νοσοκομείο.
«Οι τελευταίες δυο εβδομάδες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες. Οι γονείς μου διαγνώσθηκαν με Covid την παραμονή του Thanksgiving. Δυο γονείς, δυο νοσοκομεία.

Είμαι ευγνώμων σε όλους τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και το προσωπικό των νοσοκομείων που φροντίζουν με αυτόν τον συγκλονιστικό τρόπο τους γονείς μου. Είμαι ευγνώμων και για τους φίλους και τους συγγενείς που προσεύχονται για εμάς και μας στέλνουν την αγάπη τους», ανέφερε η Μαρία Μενούνος.

Και εξομολογήθηκε: «Θα περάσουμε αυτήν τη δοκιμασία με πίστη, φροντίδα και αγάπη. Δεν μπορούσα να μείνω άλλο σιωπηλή».