ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ “ΓΑΖΩΣΑΝ” ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΕΔΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ – ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ – ΓΙΑΤΙ Η ΕΛ.ΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ… (ΦΩΤΟ)

Όπως ανέφερε πριν από λίγο η ΕΡΤ, είναι πολύ πιθανό η ΕΛ.ΑΣ να έχει στα χέρια της και νέα στοιχεία για την δράση των εκτελεστών πέρα από τους κάλυκες από 45άρι όπλο που εντοπίστηκαν στο σημείο της επίθεσης.

Μια γνωστή επιχειρηματίας της Ζακύνθου, η 37χρονη Χριστίνα Κλουτσινιώτη, είναι το θύμα της μαφιόζικης εν ψυχρώ εκτέλεσης που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στη Ζάκυνθο, στην περιοχή Λιθακιά, και συγκεκριμένα στον Άγιο Σώστη (Σκλουμπού). Σοβαρά τραυματισμένος είναι 53χρονος άνδρας της. Η φονική ενέδρα στήθηκε από αγνώστους που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και φορούσαν ρούχα που παρέπεμπαν σε άνδρες της Αστυνομίας (φορούσαν κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα). Οι δράστες πυροβόλησαν οκτώ φορές το ζευγάρι, το οποίο επέβαινε επίσης σε μηχανή, και σκότωσαν τη γυναίκα και τραυμάτισαν σοβαρά τον άνδρα της. Μία από τις σφαίρες βρήκε στο κεφάλι την 37χρονη.

Όπως γράφει το τοπικό ΜΜΕ imerazante.gr, το θύμα είναι η Χριστίνα Κλουτσινιώτη, γνωστή επιχειρηματίας της Ζακύνθου (πληροφορίες τη φέρουν ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στον Λαγανά), ενώ ήταν και υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Οι δυο ένοπλοι έσπευσαν να εξαφανιστούν και βρίσκεται σε εξέλιξη εκτεταμένη επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων για τον εντοπισμό τους.

Ο 53χρονος σύζυγος του θύματος κατάφερε να απομακρυνθεί και να σταματήσει λίγα μέτρα, στο σπίτι φίλου του, πιο κάτω για βοήθεια. Το ασθενοφόρο που έσπευσε τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έχει δεχθεί 3 σφαίρες στο σώμα του. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή και εξετάζεται το ενδεχόμενο της αεροδιακομιδής του στην Αθήνα.

Η ΕΛ.ΑΣ αναζητά τα πιθανά κίνητρα των δραστών και οι έρευνες στρέφονται σε υποθέσεις από το παρελθόν του 53χρονου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 53χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2012 και έχει ένα μικρό αγοράκι. Διαμένουν κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Ως ζευγάρι έχουν μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή του Λαγανά στο όνομα της 37χρονης, ενώ τα τελευταία χρόνια είχαν επενδύσει στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και στις υποβρύχιες καταδύσεις με δικό τους σκάφος, το οποίο έφερε το όνομα της δολοφονημένης γυναίκας.

Οι έρευνες της Αστυνομίας αναζητούν τα πιθανά κίνητρα των δραστών σε υποθέσεις που στρέφονται στο παρελθόν του επιχειρηματία.

Αυτό είναι το σημείο της ενέδρας

Ζάκυνθος: Πυροβολισμοί σε ενέδρα με μηχανή – Νεκρή μια γυναίκα