Βάνα Μπάρμπα: «Υπέροχος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Να μην τον ξαναπεί Κούλη κανείς»

Βάνα Μπάρμπα: Η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να επιβραβεύσει τις κινήσεις του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κυριάκου Μητσοτάκη. Κινήσεις, οι οποίες έχουν σχέση με την διαχείριση της κρίσης της πανδημίας του COVID-19.

Βάνα Μπάρμπα: Τι δήλωσε, η γνωστή ηθοποιός

Η Βάνα Μπάρμπα επιβραβεύει τους χειρισμούς του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη μέσα στην κρίση της πανδημίας: «Να μην τον ξαναπούν Κούλη! Είναι υπέροχος. Εμείς τον υποτιμήσαμε. Μια χαρά είναι το παιδί». Η Ελληνίδα ηθοποιός, σχολίασε τα νέα οικονομικά δεδομένα που έχουν προκύψει λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού. «Δύσκολα τα πράγματα. Πώς να τα βλέπω; Οικονομικό κραχ, ανεργία, δύσκολα. Βέβαια, έχουν καταφέρει πολλά πράγματα, είναι μια χαρά. Κοίταξε, η ΝΔ είναι ένα κόμμα με εμπειρία, δεν είναι κάνα τυχαίο κόμμα που δεν ξέρει να σταθεί σ’ αυτά. Ξέρει», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Βάνα Μπάρμπα: Τι ανέφερε για όσους αποκαλούν «Κούλη» τον πρωθυπουργό

-Ναι, αλλά ο κόσμος τον πρωθυπουργό τον αποκαλούσε «Κούλη»… «Να μην τον ξαναπούν «Κούλη»! Είναι υπέροχος. Εμείς τον υποτιμήσαμε. Μια χαρά είναι το παιδί. Μια χαρά! Να είμαστε ευγνώμονες που είχαμε αυτούς τη δεδομένη στιγμή. Δεν είναι θέμα προτιμήσεων, είναι θέμα αλήθειας. Πολλά έκανε αυτή η κυβέρνηση, γιατί να μην τα πούμε. Να είναι ευλογημένη. Σιγά-σιγά θα βγούμε απ’ αυτό και όλοι περιμένουμε να δούμε το πώς».