Μίκαελ Σουμάχερ: Ξανά στο χειρουργείο-Θα υποβληθεί σε πρωτοποριακή επέμβαση

Ο θρύλος της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του, μετά το ατύχημα που είχε τον Δεκέμβριο του 2013, όταν έκανε σκι στις Άλπεις και λίγο έλειψε να κοστίσει τη ζωή του.

«Ξέρω πώς είναι, έχω πληροφορίες. Η σχέση μου μαζί του ήταν πάντα στενή. Με τη σύζυγό του Κορίνα όχι και τόσο, εκείνη δεν ερχόταν αρκετά στους αγώνες. Το σίγουρο είναι πως η κατάσταση δεν είναι εύκολη, είναι σε δύσκολη φάση. Πρέπει να το σεβαστούμε, όπως έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα η οικογένειά του. Δεν τους αρέσει να αποκαλύπτονται πληροφορίες και ποιος είμαι εγώ για να το κάνω;», δήλωσε πρόσφατα ένας από τους καλούς του φίλους.

Τα νέα όμως που έρχονται τώρα είναι ανέλπιστα καλά.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείρηση βλαστικών κυττάρων στο προσεχές διάστημα προκειμένου να αναζωογονήσει το νευρικό του σύστημα.

Την επέμβαση έχει αναλάβει ένας διάσημος χειρουργός, ο Philippe Menasche και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της γαλλικής εφημερίδας Le Dauphine, στο νέο αυτό πρωτοποριακό χειρουργείο θα πραγματοποιηθεί μια μέθοδος που περιλαμβάνει τον εμβολιασμό βλαστικών κυττάρων σε κατεστραμμένο καρδιακό ιστό.

Είναι ασφαλές και φέρνει αποτελέσματα.