Ξέσπασε ο πατέρας της Χριστιάνας Μπέτα: Θα μηνυθούν όσοι έγραψαν…

Την οργή του με δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή εξέφρασε ο επιχειρηματίας Τάκης Μπέτας για τα όσα γράφτηκαν τα τελευταία 24ωρα για την κόρη του Χριστιάνα Μπέτα.

Δημοσιεύματα που έκαναν το γύρο του Διαδικτύου ανέφεραν πως η κόρη του και κόρη της γνωστής τραγουδίστριας Νατάσας Θεοδωρίδου, επιστρέφοντας από το Λονδίνο και ενώ έπρεπε να μπει σε καραντίνα, έκανε πάρτι. Μάλιστα, στα δημοσιεύματα αναφερόταν πως διέσπειρε τον κορωνοϊό.

Θα μηνυθούν όσοι έγραψαν ψευδείς ειδήσεις

Ο πατέρας της Χριστιάνας Μπέτα Τάκης Μπέτας μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και ζήτησε να μεταφερθούν τα εξής: «Είμαι εξοργισμένος. Σκοπός της ζωής μου πλέον είναι να αποκαταστήσω τη φήμη του παιδιού μου. Όσοι έγραψαν ψευδείς ειδήσεις θα μηνυθούν, δεν υπάρχει ούτε ίχνος αλήθειας σε όσα έχουν γραφτεί για την Χριστιάνα».

Μας προβληματίζει το κοινωνικό στίγμα που υφίσταται η Χριστιάνα Μπέτα

Νωρίτερα ο νόμιμος εκπρόσωπος του κυρίου Τάκη Μπέτα και της κόρης του Χριστιάνας, κύριος Βαγγέλης Ζαμπίτης, ανέφερε σχετικά με την υπόθεση πως θα υπάρξει συνέχεια, καθώς θα μηνυθούν άνθρωποι. «Πέρα από τις μηνύσεις σε όσους μετέφεραν ψευδή ρεπορτάζ, μας προβληματίζει το κοινωνικό στίγμα που υφίσταται η Χριστιάνα Μπέτα. Ενώ το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού που ιχνηλατήθηκε στην Θεσσαλονίκη προστατεύτηκε, με την πελάτισσά μου συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Στοχοποιήθηκε και φοβάμαι πως η προσβολή θα την συνοδεύει για αρκετό καιρό ακόμα».

Η θέση της μητέρας της Νατάσας Θεοδωρίδου

Σε μια λιτή ανακοίνωση η δημοφιλής ερμηνεύτρια γράφει: «Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου. Μετά λύπης μου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές. Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά στην υγεία τους όπως και το δικό μου».