11 αγαπημένοι Έλληνες ηθοποιοί που δεν παντρεύτηκαν ποτέ από επιλογή, λόγω καριέρας ή άλλων προβλημάτων

Ανύπαντροι Έλληνες ηθοποιοί: Αφιέρωσαν τη ζωή της στην τέχνη

 

Ελένη Ερήμου

 

 

Η όμορφη Ελένη Ερήμου δεν απέκτησε ποτέ οικογένεια. Πέρασε καλά στη ζωή της και ζούσε αυτό που είχε ακόμα κι αν δεν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.

 

Χρόνης Εξαρχάκος

 

 

Ο Χρόνης Εξαρχάκος επέλεξε ως μόνη γυναίκα της ζωής του τη μητέρα του, με την οποία έμεινε ως το τέλος . Εκείνος έφυγε πρώτος από τη ζωή.

 

Διονύσης Παπαγιαννόπουλος

 

 

Ο Διονύσης Παπαγιανόπουλος δεν παντρεύτηκε ποτέ και πέρασε τα τελευταία χρόνια του μόνος. Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του λίγες μέρες μετά το θάνατό του τον Απρίλιο του 1984.

 

Ελένη Φιλίνη

 

 

Η εντυπωσιακή Ελένη Φιλίνη δεν παντρεύτηκε ποτέ για να.. τη ρωτάνε! Γιατί ακόμα κι αν το είχε κάνει, θα τη ρωτούσαν γιατί χώρισε! Δεδομένο. Και δε θα έκανε ποτέ ένα παιδί εγωιστικά, αν δεν ήταν σίγουρη πως η οικογένεια που θα έκανε θα άντεχε στο χρόνο.

 

Θάνος Λειβαδίτης

 

 

Ο Θάνος Λειβαδίτης επίσης δεν παντρεύτηκε ποτέ παρόλο που είχε μακροχρόνιο δεσμό με τη Μέμα Σταθοπούλου. Εκείνη αργότερα έκανε οικογένεια ωστόσο έφυγε νωρίτερα. Εκείνος πέθανε μόνος το 2005.

 

Έλενα Ναθαναήλ

 

 

Η Έλενα Ναθαναήλ απέκτησε τη κόρη της Ίνκα με τον Γιώργο Τσαγκάρη χωρίς γάμο. Ορκισμένη εχθρός του γάμου τήρησε τις επιλογές της με αξιοπρέπεια.

 

Ανύπαντροι Έλληνες ηθοποιοί: Οι περισσότεροι έμειναν άγαμοι από επιλογή

 

Αλέκος Τζανετάκος

 

 

Ο Αλέκος Τζανετάκος αν και είχε μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες, επέλεξε να μείνει μόνος. Αρραβωνιάστηκε όμως 17 φορές! Αλλά ως εκεί!

 

 Ντίνα Κώνστα

 

 

Η Ντίνα Κώνστα δεν ήθελε τη δέσμευση του γάμου. Έγινε ηθοποιός γιατί είχε αυτοκαταστροφικές τάσεις! Δε της πήγαινε η φυλακή! Δέχτηκε φροντίδα από τα ανίψια της που αγάπησε σαν παιδιά της. Κατέληξε ελεύθερη.

 

Σαπφώ Νοταρά

 

 

Η Σαπφώ Νοταρά έζησε έναν μεγάλο έρωτα σε νεαρή ηλικία με έναν αντάρτη. Εκείνος συνελήφθη κι έκτοτε έχασε τα ίχνη του. Δεν παντρεύτηκε ποτέ. Πέθανε ολομόναχη στο διαμέρισμά της το 1985.

 

Βασίλης Λογοθετίδης

 

 

Ο Βασίλης Λογοθετίδης φανατικός εργένης, άγαμος και χωρίς στενούς συγγενείς. Διατηρούσε δεσμό με την Ίλυα Λιβυκού που δεν επισημοποιήθηκε ποτέ. Εκείνη είχε έναν γάμο και παιδιά. Ο Λογοθετίδης πέθανε από καρδιακή προσβολή το 1960 ενώ ετοιμαζόταν να πάει στο θέατρο.

 

Τέλης Ζώτος

 

 

Ο Τέλης Ζώτος, εργένης από πεποίθηση, αλλά με αγάπη για το θεσμό τη οικογένειας. Έφτασε κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας αλλά δεν τα ανέβηκε ποτέ.

 

Αυτοί ήταν ορισμένοι απ’ τους μοναχικούς καβαλάρηδες της ζωής, που αφιερώθηκαν στην τέχνη τους και δεν φοβήθηκαν τη μοναξιά.

enimerotiko