Άγριες Μέλισσες: Το τραγικό τέλος του Κυπραίου και η τελευταία συνάντηση με την Ελένη

Ο Θωμάς Κυπραίος (Γιάννης Στάνγκογλου) έχει πια χάσει τα πάντα και βλέπει το τέλος να έρχεται

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι συγκλονιστικές και οι «Άγριες Μέλισσες» επιφυλάσσουν νέες συγκινήσεις για τους τηλεθεατές. Ο Θωμάς Κυπραίος (Γιάννης Στάνγκογλου) που ήρθε στο Διαφάνι με σκοπό να βρει και να καταδώσει τον δολοφόνο του Σέργιου Σεβαστού και τελικά ερωτεύτηκε την Ελένη (Μαρία Κίτσου) δυνατά, αυτοκτονεί. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό», στο σημερινό επεισόδιο οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την τελευταία συνάντηση της Ελένης με τον Κυπραίο.

Ο Θωμάς της ζητά μια τελευταία αγκαλιά. Εκείνη πέφτει στην αγκαλιά του και στη συνέχεια του ζητά να σταθεί στο πλευρό του Λάμπρου. «Αυτή είναι η μοναδική ζεστασιά που ένιωσα μετά την αγκαλιά της μητέρας μου. Θα σου είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Για πάντα. Άνοιξες τη χαραμάδα και μπήκε φως μέσα μου, αλλά τώρα νιώθω ότι κλείνει σιγά – σιγά. Φοβάμαι Λενιώ. Φοβάμαι τώρα το σκοτάδι. Όταν έχεις ζήσει το φως, είναι δύσκολο να γυρίσεις ξανά. Αντίο μοναδική μου αγάπη».

Το τραγικό τέλος του Κυπραίου

Ο Κυπραίος, αφού τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες του, θα επιστρέψει στο σπίτι με σκοπό να περάσει το τελευταίο βράδυ με τον Νέστορα και την επομένη να φύγει απ’ το Διαφάνι. Ο Νέστορας μπαίνει μέσα στο σπίτι, τον κοιτάζει με μίσος, λύπη και απογοήτευση. Του ζητάει να μαζέψει τα πράγματα του, να φύγει και να μην τον δει ποτέ ξανά.

Ο Θωμάς καταλαβαίνει ότι έφτασε πια το τέλος του. Συγκλονίζεται από τη δύναμη και την ανωτερότητα του Νέστορα να μην τον σκοτώσει παρότι εκείνος δολοφόνησε τον γιο του. Ωστόσο, γνωρίζει ότι του έχει στήσει παγίδα, ώστε να συλληφθεί και να τιμωρηθεί για τα εγκλήματά του. Ο Θωμάς έχει πια χάσει τα πάντα και βλέπει το τέλος να έρχεται. Έτσι, αποφασίζει ο ίδιος να βάλει τέλος στη ζωή του. Αρπάζει το όπλο του και πυροβολεί τον εαυτό του. Ο Θωμάς Κυπραίος είναι πια νεκρός.

Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στη ζωή της Ελένης στις φυλακές

Νέα πρόσωπα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή της Ελένης στις φυλακές. Ο Λάζαρος Γκούμας (Τάσος Σωτηράκης) είναι δεσμοφύλακας στις φυλακές που κρατείται η Ελένη και δεξί χέρι του Μάνου Βόσκαρη. Απότομος, βίαιος, είναι τα αυτιά και τα μάτια του διευθυντή του και έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του.

tasos_sotirakis_lazaros.jpg

Η Φωτεινή Αβδελά (Αλεξάνδρα Παντελάκη) είναι παλιά καραβάνα στις φυλακές, στις οποίες βρίσκεται τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι ένας πράος και θετικός άνθρωπος, που βλέπει τις νεαρές συγκρατούμενές της σαν παιδιά της. Θα έρθει από την πρώτη στιγμή κοντά με την Ελένη και θα στηρίξουν η μία την άλλη μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Δε μιλάει ποτέ για τον λόγο που είναι και η ίδια στη φυλακή, αλλά το μεγάλο της παράπονο είναι πως η κόρη της δεν έρχεται ποτέ να την επισκεφτεί.

alexandra_pantelaki_foteini.jpg

Η Μαίρη Χατζίδου (Εύα Σιμάτου) είναι καταδικασμένη για δύο ανθρωποκτονίες, του αρραβωνιαστικού της και της φίλης της με την οποία την απατούσε. Είναι σκληρό καρύδι και μέχρι την έλευση της Ελένης ήταν ο φόβος κι ο τρόμος των κοριτσιών εκεί μέσα. Έχει τη δική της «συμμορία» κι εκμεταλλεύεται τις συγκρατούμενές της. Θα αντιπαθήσει την Ελένη από την πρώτη στιγμή και η κόντρα τους θα οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις.

eya_simatoy_mairi.jpg

Τέλος, η Χριστίνα Σέκερη (Χριστίνα Χριστοδούλου) είναι μια νέα κοπέλα που φυλακίστηκε για μικροκλοπές. Η Χριστίνα είναι ένα ευάλωτο πλάσμα που στο πρόσωπο της Ελένης θα βρει ένα μεγάλο στήριγμα. Μόνο που εκείνη δεν αντέχει τη φυλακή κι αυτή η αδυναμία της θα την οδηγήσει σε μεγάλες αποφάσεις.

hristina_hristodoyloy_hristina.jpg