13033: Έρχεται κόφτης των SMS!

Προ των πυλών αυστηρότερα μέτρα

Τα ανεξέλεγκτα SMS στο 13033 πιθανότατα θα σταματήσουν τις επόμενες ημέρες καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να μπει κόφτης και πλέον να βγαίνουμε μετρημένες φορές από τα σπίτια μας!

Στο γεγονός αυτό συνηγορεί και η δραματική πρόταση που έκανε ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος, ότι πρέπει να εφαρμοστούν μέτρα 15 ημερών τύπου Κίνας, με τους ανθρώπους εκεί να βγαίνουν μόλις μία φορά την εβδομάδα μόνο για τα είδη ανάγκης!

Παράταση του lockdown! «Βόμβα» Στέλιου Πέτσα

Στην παραδοχή ότι δεν είναι ρεαλιστικό να αρθεί το lockdown στις αρχές Δεκεμβρίου, προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

«Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε ποιος πρέπει να είναι ο σχεδιασμός για σταδιακή άρση των μέτρων, σε αυτή τη φάση πρέπει να δώσουμε όλοι τη μάχη για τον περιορισμό των κρουσμάτων κορωνοϊού», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Από τις έξι».

Όσον αφορά στο θέμα που έχει προκύψει με την επίταξη των δύο κλινικών στη Θεσσαλονίκη, σημείωσε πως αυτό έγινε εξαιτίας της πίεσης στο σύστημα Υγείας.

Στέλιος Πέτσας

Ο κ. Πέτσας είπε πως «δεν είναι ρεαλιστικός στόχος η 1 Δεκεμβρίου αλλά ποτέ δεν μιλήσαμε για συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, μιλούσαμε για φάσεις σταδιακής επανόδου σε μια μορφή κανονικότητας μέσα στο Δεκέμβριο».

Όπως είχε πει πολλές φορές ο υπουργός Υγείας, κι εγώ κατά την ενημέρωση των συντακτών, εάν χρειαστεί, εκτός από τη συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα, θα πάμε και σε επίταξη, ανέφερε, προσθέτοντας πως αυτή η συζήτηση υπάρχει εδώ και δέκα ημέρες.