5 Λόγοι που οι γυναίκες άνω των 50 είναι σέξι!

Οι παρακάτω λόγοι θα σας πείσουν πως οι γυναίκες 50 ετών και άνω είναι σέξι και κυρίως ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή!

1.Είναι ανεξάρτητη

Μια γυναίκα 50 ετών δε χρειάζεται έναν άντρα για να την ολοκληρώσει! Είναι ανεξάρτητη και ξέρει πως να κάνει το καλύτερο για τον εαυτό της. Δεν ψάχνει να βρει έναν σύντροφο που θα της εξασφαλίσει οικονομική ασφάλεια αλλά ένα σύντροφο που θα περνάει καλά μαζί του.

2.Έχει εμπειρία στο σεξ

Μια γυναίκα σ’ αυτή την ηλικία ξέρει πολύ καλά τη θέλει στο κρεβάτι και δε ντρέπεται να το πει και να το ζητήσει από τον εκάστοτε παρτενέρ της. Επίσης μια έμπειρη γυναίκα μπορεί να ικανοποιήσει περισσότερο τον σύντροφο της στο σεξ, καθώς μπορεί να καταλάβει ευκολότερα τι του αρέσει από μια νεότερη και λιγότερο έμπειρη γυναίκα.

3.Νιώθει άνετα με τον εαυτό της

Έχει ανασφάλειες όπως όλες οι γυναίκες, όμως έχουν συμφιλιωθεί μ’ αυτές και πλέον νιώθουν άνετα με τον εαυτό τους. Μια γυναίκα 50 ετών ξέρει πολύ καλά πως να περιποιηθεί το δέρμα της, πως να φροντίσει το στυλ και το ντύσιμο της. Δεν πειραματίζεται πια!

4.Ξέρει τι θέλει

Είναι γνωστό πως οι γυναίκες ωριμάζουν πιο γρήγορα από τους άντρες. Πόσο μάλλον οι γυναίκες που έχον πατήσει τα 50. Μια 50αρα είναι αρκετά ώριμη και ξέρει τι θέλει από τη ζωή της. Ξέρει πως να διεκδικεί και να παίρνει αυτό που θέλει χωρίς ενοχές.

5.Είναι σέξι

Sharon Stone, Michelle Pfeiffer, Kim Basinger είναι λίγα παραδείγματα από σέξι γυναίκες 50 ετών. Και ναι! Οι 50αρες είναι σέξι!

efisecret