62χρονη γιαγιά παντρεύτηκε 26χρονο στρίπερ – Τον γνώρισε στο…

Αυτή η 62χρονη γιαγιά ερωτεύτηκε αφόρητα έναν 26χρονο στρίπερ, όταν της έκανε αίτημα φιλίας στο Facebook.

Μπορεί άλλοι ηλικιωμένοι να έχουν βρει την παντοτινή αγάπη, και να είναι παντρεμένοι χρόνια, ωστόσο κάποιοι άλλοι παραμένουν μόνοι, μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτούς. Ερωτεύτηκε έναν άνδρα 37 χρόνια νεότερο από αυτήν, όταν τον γνώρισε στο Διαδίκτυο. Μπορεί στην αρχή να τον μπέρδεψε για ένα γνωστό της, αλλά τελικά το λάθος της, την οδήγησε στον γάμο.

Η Ισαμπέλ Ντίμπλ, 62 ετών, γνώρισε τον Μπαϊράμ Μπουσάντα, 26 ετών, όταν την έκανε φίλη στο Facebook τον περασμένο Μάιο. Αρχικά, η γιαγιά πίστευε ότι ο Μπαϊράμ ήταν ένας άντρας που είχε γνωρίσει ενώ ήταν σε διακοπές στην Τυνησία και αρνήθηκε το αίτημά του, καθώς πίστευε ότι ήταν «πολύ νέος» γι ‘αυτήν.

Ωστόσο, το ζευγάρι αργότερα μίλησε και εκείνη συνειδητοποίησε γρήγορα ότι ήταν άλλος άντρας, από αυτόν που νόμιζε ότι ήταν. Αν και στην αρχή ήταν διστακτική, η Ισαμπέλ λέει ότι αποφάσισε να πετάξει στην Τυνησία τον Οκτώβριο του 2019 όπου ο Μπαϊράμ σχεδίαζε μια ρομαντική πρόταση.

γιαγιά παντρεύτηκε 29χρονο στρίπερ

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιανουάριο στην Τυνησία σε ένα δημαρχείο και μοιράστηκε την ξεχωριστή μέρα τους με περίπου 100 επισκέπτες. Η Ισαμπέλ λέει ότι παρά το χάσμα ηλικίας είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ – αλλά τώρα ευελπιστούν να επιστρέψει ο Μπαϊράμ στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάτι που είναι δύσκολο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και με τους ισχύοντες περιορισμούς των πτήσεων, δεν είναι σίγουροι πότε θα είναι μαζί.

Η Ισαμπέλ, που ζει στο Dymchurch στο Κεντ είπε: “Ξέρω ότι υπάρχουν τόσα πολλά μειονεκτήματα που συνεχίζονται, οπότε είχα τις αμφιβολίες μου και ήμουν σκεπτική.

«Διάβαζα ιστορίες για γυναίκες σαν εμένα και δεν πίστευα ποτέ ότι θα βρισκόμουν σε αυτήν τη θέση. Δεν μου ζήτησε ποτέ χρήματα, δεν μου ζήτησε ποτέ τίποτα.

“Δεν με νοιάζει να μετακομίσω εγώ ή αν θα έρθει εδώ, θέλουμε απλά να είμαστε μαζί. Έχω οικογένεια εδώ, παιδιά και εγγόνια, οπότε δεν θέλω να φύγω. Αγωνιζόμαστε να τον φέρουμε εδώ με όλα όσα συμβαίνουν, και κανένας από εμάς δεν βγάζει πολλά λεφτά αυτούς τους μήνες, αλλά ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα».