Αναστασία Γιούσεφ: Μου έχουν προσφέρει 20.000 ευρώ για να πάω στη Μύκονο σε ένα πάρτυ με Άραβες

Αναστασία Γιούσεφ: Η σέξι χορεύτρια απάντησε σε μερικές ερωτήσεις που αφορούσαν την ίδια.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» ήταν η Αναστασία Γιούσεφ και με αφοπλιστική ειλικρίνεια και αυθορμητισμό απάντησε σε ό,τι τη ρώτησε η δημοσιογράφος, ακόμα και στις πιο… καυτές ερωτήσεις που την αφορούσαν.

Η εκρηκτική χορεύτρια αναφέρθηκε στην τρίμηνη σχέση που διατηρούσε με τον Νίκο Οικονομόπουλο αλλά και το φλερτ που της έκανε ο Νίκος Βέρτης τον οποίο απέρριψε ενώ αποκάλυψε με πόσους άνδρες έχει συνυπάρξει ερωτικά και ποιο είναι το πιο περίεργο σημείο που έχει κάνει σεξ. svg%3E

Αναφορικά με τις σπουδές της, έχει σπουδάσει οικονομία και διοίκηση. «Επίσης έχω κι ένα ταξί, είμαι ταξιτζού», ενώ η συζήτηση στη συνέχεια έγινε πιο… πιπεράτη αν και αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της. «Μου έχουν προσφέρει 20.000 ευρώ για να πάω στη Μύκονο σε ένα πάρτι με Άραβες. Εννοείται ότι δεν πήγα», αποκάλυψε.
Η σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Νίκο Βέρτη

Σχετικά με τη σύντομη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο, απάντησε ως εξής: «Αληθεύει ότι είχα σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Ήμασταν μαζί 3 μήνες. Μετά τον χωρισμό είχαμε ξαναμιλήσει. Του είχα πει ότι τότε τα είχα με ένα παιδί που είχε πούλμαν και μου είπε, Α τον πουλμανατζή μας πήρε το κορίτσι. Είναι πολύ καλό παιδί και εννοείται ότι θα τον χαιρετούσα αν τον έβλεπα στο δρόμο. Αυτός δεν ξέρω αν θα με χαιρετούσε, ύστερα από αυτά που είπα, πρέπει να έχει θυμώσει».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο φλερτ με τον Νίκο Βέρτη. «Με είχε φλερτάρει ο Νίκος Βέρτης, χρόνια πριν. Δεν είχα υποκύψει, πολύ ωραίο αγόρι, αλλά δεν με έπεισε» ενώ για τα ταμπού στο ερωτικό κομμάτι, τόνισε πως έχει αρκετά. «Είμαι συντηρητική κι ας μην φαίνομαι. Με τον άνθρωπό μου, δεν θέλω πολλά – πολλά, όχι πολλά κόλπα και περίεργα».

Τέλος, όσο για το αν θα διαφήμισε αγγούρια: «Εννοείται ότι θα το έκανα», δείχνοντας με ποιο τρόπο θα τα διαφήμιζε και αποκάλυψε πόσους συντρόφους είχε: «Το πιο περίεργο μέρος που έχω κάνει σεξ είναι σε τσουλήθρα σε πάρκο… Έκατσα και τους μέτρησα, θα σας απογοητεύσω… Με 15».

altsantiri