Ανδρέας Μικρούτσικος: Η επιστροφή στην τηλεόραση και οι πιο δυνατές στιγμές του από τη δεκαετία του ’90

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο γνωστός παρουσιαστής είναι από τους σημαντικότερους που έχουν περάσει από την Ελληνική τηλεόραση. Μάλιστα, ο διάσημος παρουσιαστής ετοιμάζεται να επιστρέψει για τα καλά. Πρόκειται να το κάνει, με το Big Brother. Με αφορμή, το συγκεκριμένο γεγονός, παρουσιάζονται παρακάτω δυνατές στιγμές από τα 90s. Αναλυτικότερα:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ακολουθούν τέσσερις δυνατές στιγμές από τη δεκαετία του ’90

– Το Μεγάλο παζάρι: Από το 1991 και για 7 χρόνια από τη συχνότητα του Mega ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρουσίαζε το Μεγάλο παζάρι. Όλοι θυμόμαστε με νοσταλγία τον Mr Ζονγκ αλλά και τον σχολιασμό από τον Ίζυ Κουτιέλ, του εκφωνητή με το αστείρευτο χιούμορ και την χαρακτηριστική βροντερή φωνή.

– Χαμογελάτε! Είναι μεταδοτικό: Ήταν μία πρωϊνή καθημερινή εκπομπή ποικίλης ύλης που την παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την τηλεόραση του Mega Channel από το 1992 έως το 1996. Κατά καιρούς με συμπαρουσιάστριες, τη Μαρίνα Τσιντικίδου την περίοδο 1993-1994 και την Κυριακή Βουράκη την περίοδο 1995-1996.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι υπόλοιπες δυνατές στιγμές από τη δεκαετία του ’90

– Fame Story: Τον Σεπτέμβριο του 2002, ένα από τα πιο επιτυχημένα format του εξωτερικού ήρθε στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα. Το ρόλο της παρουσιάστριας στο Fame Story ανέλαβε η Ναταλία Γερμανού αλλά ο Ανδρέας Μικρούτσικους είχε καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού καθώς ήταν αυτός που ανέλαβε τον ρόλο εξομολογητή στους παίκτες. Αυτό το talent show μύησε τους Έλληνες τηλεθεατές σε τέτοιους είδους τηλεοπτικά προγράμματα και μας χάρισε μερικές από τις πιο επικές τηλεοπτικές στιγμές.

– Big Brother: Ύστερα ήρθε το Big Brother όπου ο Ανδρέας Μικρούτσικος άφησε και πάλι το στίγμα του σε ένα show που έγινε ο προπομπός για πολλές ακόμα σεζόν. Στην παρθενική εμφάνιση του reality ήταν ο παρουσιαστής και επειδή γνωρίζει πολύ καλά το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν οι υπεύθυνοι του καναλιού του Φαλήρου του πρότειναν έναν ειδικό ρόλο στο νέο κύκλο που αναβλήθηκε η πρεμιέρα του λόγω της καραντίνας.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η ήσυχη ζωή του

Κι ενώ σελίδες συνεχίζονται να γράφονται για την τηλεοπτική του επιστροφή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος απολαμβάνει την καθημερινότητά του. Μάλιστα, το κάνει μαζί με την σύντροφό του Έλενα Μαστραγγελή. Μετά την δύσκολη απώλεια του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου και την περιπέτεια με την υγεία του περνά ήσυχες στιγμές στο πλευρό της γυναίκας του. Εκείνης που του έχει κλέψει την καρδιά.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε πρόσφατη έξοδό του στο Περιστέρι. Γευμάτισαν στην Παλιά Σοφίτα. Επίσης, στην παρέα τους ήταν και η Σοφία Βόσσου. Η τραγουδίστρια παραμένει σταθερά στη ζωή του Ανδρέα Μικρούτσικου. Αυτό, διότι δεν είναι μόνο τα χρόνια του γάμου τους και της κοινής επαγγελματικής πορείας που τους δένουν. Είναι και μια βαθιά και δυνατή φιλία που φαίνεται πως αντέχει στο πέρασμα του χρόνου.

Η Σοφία Βόσσου

Η Έλενα Μαστραγγελή.

enimerotiko