Απαγωγή Μαρκέλλας: Τι λέει ο πρώην σύζυγος της 33χρονης -«Πάει να καλύψει κάτι μεγάλο, δεν ήταν μόνη»

Η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της ανάκρισης και η οικογένεια της 10χρονης έχει εκφράσει την επιθυμία της το μικρό αδερφάκι της Μαρκέλλας, το οποίο βρίσκεται σε προστατευμένο περιβάλλον εκτός σπιτιού -σύμφωνα με την υπόδειξη των Αρχών- να βρεθεί δίπλα στην αδερφή του, ώστε η μικρή να νιώσει πιο άνετα και όχι αποκομμένη από την οικογένειά της.
Τι λέει ο πρώην σύζυγος της 33χρονης κατηγορούμενης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην σύζυγος της 33χρονης που άρπαξε το ανήλικο κορίτσι έξω από το σχολείο του στην Τούμπα Θεσσαλονίκης απευθύνθηκε στον δικηγόρο του προκειμένου να καταθέσει μήνυση με σκοπό να προστατέψει την ανήλικη κόρη του της οποίας έχει αναλάβει την επιμέλεια.

Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, η πρώην σύζυγός του με την οποία έχει χωρίσει από τον περασμένο Νοέμβριο προσπαθεί να εμπλέξει τον ίδιο και το παιδί του για να καλύψει άλλα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από την υπόθεση.
«Πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο, δεν ήταν μόνη της»

Την ίδια ώρα, σοκαρισμένος δηλώνει ο πρώην σύζυγος της 33χρονης που κατηγορείται ότι άρπαξε στις 11 Ιουνίου την 10χρονη μαθήτρια έξω από το σχολείο της, μετά τις δηλώσεις πως όσο ήταν παντρεμένος με την κατηγορούμενη την εξέδιδε. «Έδωσα εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση για όσα είπε η κατηγορούμενη. Σκοπός μου είναι να προστατεύσω την ανήλικη κόρη μου», σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

«Έπαθα μια μικρή συγκοπή, αλλά για το παιδί έβαλα το χαμόγελο του κλόουν που υπάρχει στο μεγαλύτερο τσίρκο, για να μπορέσω να το προστατεύσω», ανέφερε ο πρώην σύζυγος της κατηγορουμένης, με την οποία είναι χωρισμένος από τον Νοέμβριο. Όπως υποστηρίζει, ήταν ζήτημα χρόνου να φύγει από την πόλη που ζει με το παιδί του και να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη. «Προσπαθεί να εμπλέξει εμένα και το παιδί μου για να καλύψει κάτι άλλο που κρύβεται από πίσω. Σίγουρα πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της», δηλώνει.

Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης στην αρχή ήθελε να πιστέψει ότι απλά έχασε το μυαλό της, ωστόσο μετά τους ισχυρισμούς της δηλώνει σίγουρος ότι στην υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας από τη Θεσσαλονίκη κρύβεται κάτι πιο μεγάλο. «Πιστεύω ότι πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο και είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα αυτό που έχει κάνει».
Πηγή: iefimerida.gr