Απειλεί η Θάνου μετά τα δημοσιεύματα: Στους συκοφάντες θα απαντώ πλέον μόνο με αγωγές και μηνύσεις

Σε νέα ανακοίνωση προχώρησε η Βασιλική Θάνου μετά το χθεσινό ρεπορτάζ της Δήμητρας Κρουστάλλη για το πόρισμα με το οποίο μπήκαν στο αρχείο -με συνοπτικές διαδικασίες, όπως αναφέρει η δημοσιογράφος- οι καταγγελίες του Ανδρέα Βγενόπουλου σε βάρος της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου.

Η κα. Θάνου κατηγορεί τη δημοσιογράφο του i-efimerida για “νέα ψεύδη και συκοφαντίες”, αφού όπως λέει, η ποινική έρευνα για την υπόθεση δεν διήρκησε πέντε μέρες αλλά έξι μήνες. Τα βέλη της στρέφονται και κατά της ιστοσελίδας στην οποία καταλογίζει ότι δεν δημοσίευσε, όπως υποχρεούται την ανακοίνωσή της που είχε στείλει στις 2 Μαρτίου.

Την ίδια ώρα, κάνει λόγο για στημένη μηχανορραφία και προαναγγέλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

“Δεν αξίζει πλέον να ασχοληθώ περισσότερο, απαντώντας δημόσια, στους συγκεκριμένους (ελάχιστους) συκοφάντες, οι οποίοι δεν σέβονται ούτε το δημοσιογραφικό τους λειτούργημα ούτε το δικαίωμα των πολιτών για αντικειμενική και σωστή ενημέρωση. Θα τους απαντώ, πλέον μόνο με αγωγές αποζημίωσης και μηνύσεις, οι πρώτες των οποίων κατατίθενται τις επόμενες ημέρες” σημειώνει χαρακτηριστικά.

Τέλος, υποστηρίζει ότι το επίμαχο ηχητικό, ο Ανδρέας Βγενόπουλος ούτε το προσκόμισε ούτε το επικαλέστηκε ποτέ ο επιχειρηματίας κατά τη διάρκεια της έρευνας.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι το εν λόγω ντοκουμέντο θα φτάσει στα χέρια του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος ο οποίος θα αξιολογήσει εάν θα ανασυρθεί ή όχι από το αρχείο η υπόθεση.

thetoc