«Έχει έλλειψη οξυγόνου…» – Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Δεν περνά πολύς καιρός, από τότε που ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, μετά το θάνατο του αδελφού του, Θάνου, που τον έφερε επί της ουσίας σε αυτή την κατάσταση.

Στο πλευρό του, βέβαια, βρισκόταν και η πρώην σύντροφός του, Σοφία Βόσσου. Η γνωστή τραγουδίστρια έσπευσε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο μαζί με την κόρη της Ερασμία Μάνου. Στο πλευρό του βρέθηκε και ο γιος του Στέργιος. Υπενθυμίζεται πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση από το βράδυ της Παρασκευής στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου, μόλις λίγες μέρες μετά τον θάνατο του αγαπημένου του αδερφού, Θάνος Μικρούτσικος, ενώ τώρα είναι εντελώς αγνώριστος με την νέα εικόνα του.
Η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε στο δελτίο ειδήσεων του STAR: «Η κατάσταση της υγείας του επιβαρύνθηκε μετά την κηδεία του αδερφού του Θάνου Μικρούτσικου. Είχε έλλειψη οξυγόνου ο άνθρωπος. Τον έχουν προληπτικά στη ΜΕΘ και του κάνουν και κάποιες άλλες εξετάσεις». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Λόγω της λοίμωξης έχουν αυξηθεί τα λευκά αιμοσφαίρια και ανέβασε πίεση. Έκανε αξονική τομογραφία και είναι όλα καλά».

makeleio