Έδωσε ηρεμιστικό στη Μαρκέλλα για να… κοιμηθεί και ήθελε να τη φροντίσει! Ζητά συγγνώμη η 33χρονη

Μόνο τις κατηγορίες της ασέλγειας και των ναρκωτικών παραδέχεται η 33χρονη, που φέρεται να άρπαξε τη μικρή Μαρκέλλα και την κράτησε σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά. Υπάρχει κύκλωμα, είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας και χαρακτήρισε την υπόθεση «σπάνια για τα χρονικά της Ελλάδας».

Η υπόθεση έχει σοκάρει το πανελλήνιο: μια 33χρονη γυναίκα κατηγορείται πως άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα έξω από το σχολείο της στην Κάτω Τούμπα στις 11 Ιουνίου, την πήγε σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά, τη νάρκωσε, ασέλγησε στο παιδί και μετά το άφησε ελεύθερο, αποπροσανατολισμένο λόγω των ναρκωτικών και προσπάθησε να εξαφανιστεί.

Η 33χρονη γυναίκα, η “κοκκινομάλλα” όπως την περιέγραψαν άνθρωποι που την είδαν με το παιδί πριν ξυρίσει το κεφάλι της για να μην αναγνωρίζεται, υποστηρίζει τώρα ότι δεν ήξερε να κάνει κακό στο κορίτσι, ήθελε να το φροντίσει γιατί της έχει αδυναμία. Αρνείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά το παιδί και υποστηρίζει ότι η Μαρκέλλα της είπε πως την αγαπάει όταν την άφησε, μόνη της, σε ένα βενζινάδικο στην Καλαμαριά…

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, Αλέξης Κούγιας, εξέφρασε την εκτίμηση πως η 33χρονη γυναίκα είναι ίσως μέρος ενός μεγαλύτερου κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού και η ίδια, έχει ομολογήσει ότι ασέλγησε στο κοριτσάκι, ενώ στην κατοχή της βρέθηκαν φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου και με τη μικρή, την οποία, όπως κατέθεσε το παιδί, έβαψε πριν το φωτογραφίσει.

newsit