Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Νέα ζωή για το 22χρονο μοντέλο – Από τις φυλακές της Κίνας στην Ελληνική Αστυνομία

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Πρόκειται για το 22χρονο μοντέλο, το οποίο πλέον ανήκει στην ΕΛΑΣ (σ.σ. Ελληνική Αστυνομία). Το νεαρό μοντέλο αναμένει να τοποθετηθεί ως συνοριοφύλακας στην Αστυνομική Διεύθυνση της Λέσβου. Όλα αυτά συμβαίνουν δεκαπέντε μήνες, έπειτα από την ομόφωνη απόφαση που την αθώωσε στο δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ και την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Η σύλληψη του μοντέλου στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ και τα ανύπαρκτα ναρκωτικά

Η Ειρήνη είχε βιώσει μια περιπέτεια που μετέτρεψε τη ζωή της σε εφιάλτη. Ήταν Νοέμβριος του 2017, όταν συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ γιατί στην τσάντα της βρέθηκαν 2,5 κιλά κοκαΐνης. Η ίδια από την πρώτη στιγμή φώναζε πως δεν είχε ιδέα για την ύπαρξη των ναρκωτικών, κάτι που τελικά αποδείχτηκε στο δικαστήριο.

 

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Η αθώωσή της και η τοποθέτησή της στην Ελληνική Αστυνομία

Η Ειρήνη αθωώθηκε και μαζί με τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου, και τους γονείς της επέστρεψαν στην Ελλάδα, αφήνοντας πίσω τους τον εφιάλτη που έζησε στις κινεζικές φυλακές. «Αυτό που περιμένουμε είναι η διαταγή του αρχηγείου για την τοποθέτησή της. «Ελπίζουμε ότι θα είναι στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, για να βρίσκεται κοντά μας» είπε ο πατέρας της Ειρήνης, ο οποίος είναι και ο ίδιος αστυνομικός και υπηρετεί στη Λέσβο, κ. Γιώργος Μελισσαρόπουλος.

enimerotiko