Ένα cam girl αποκαλύπτει πώς της άλλαξε την ζωή το cyber sex

Ανοίγεις την αγαπημένη σου εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων και ετοιμάζεσαι να ξεκινήσεις μία βιντεοκλήση με το άλλο σου μισό. Η γραμμή τρέχει, το πρόσωπο του αποκαλύπτεται μπροστά σου, ένα χαμόγελο ζωγραφίζεται και στους δύο αλλά μετά, τι; Έρχεται η στιγμή της αμηχανίας.

Το cyber sex μπορεί να τιμήθηκε δεόντως το προηγούμενο διάστημα της κοινωνικής αποστασιοποίησης, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως είναι μία τάση που κερδίζει όλο και περισσότερο φανατικό κοινό. Θέλεις η ευκολία; Θέλεις πως όταν τελειώνεις και κλείνει η κάμερα δεν μοιράζεσαι το κρεβάτι; Όπως και να ‘χει, το cyber sex είναι σαν τον Covid-19. Ήρθε για να μείνει και θα μάθουμε να ζούμε με αυτό.

Μάλιστα ορισμένοι από εμάς, έχουμε μάθει να ζούμε σε μία τέτοια κατάσταση εδώ και μεγάλο διάστημα. Πολύ πριν μάθουμε το τι εστί κορονοϊός. Προσωπικά έμαθα όλα τα κόλπα του διαδικτυακού σεξ, όταν διατηρούσα μία μεγάλη σχέση. Ο σύντροφός μου ταξίδευε συχνά για στρατιωτικές αποστολές και καταφέραμε να βρούμε την «φόρμουλα» ώστε να διατηρήσουμε την σχέση μας ζωντανή. Η απόσταση δεν κατέστρεψε τον έρωτα, αντιθέτως το πάθος ανέβηκε κατακόρυφα και παρακάτω παραθέτω τις συμβουλές μου σε περίπτωση που επιθυμείς ν’ ακολουθήσεις τα κρυφά μονοπάτια του cyber sex.

Βρείτε χρόνο για να μιλήσετε

Η αποστολή μερικών γυμνών φωτογραφιών δεν αποτελεί θέσφατο. Δεν είμαστε ρομπότ ώστε με το «καλημέρα» να στείλεις γυμνά και να πάρετε και οι δύο φωτιά. Αρχικά είναι σημαντικό να συζητήσετε για τους κινδύνους αλλά και τους στόχους μίας τέτοιας επικοινωνίας. Η πρώτη φορά ενδεχομένως να είναι αμήχανη και να μην ικανοποιηθούν όλες οι ανάγκες. Μην το απορρίψετε. Συζητήστε για το πρέπει θέλετε να αλλάξετε και το πως θα γίνετε πραγματικά καλύτεροι.

Ακόμη και σε μία σχέση εμπιστοσύνης, ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μπορούν να διαρρεύσουν και να καταστρέψουν τις ζωές μας.

Βρείτε μία εφαρμογή που θα εμπιστεύεστε

Ακόμη και σε μία σχέση εμπιστοσύνης, ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μπορούν να διαρρεύσουν και να καταστρέψουν τις ζωές μας. Αποφασίστε μαζί ποια θα είναι η εφαρμογή που θα εμπιστευτείτε αλλά και τα όρια που θα βάλετε σχετικά με τις πληροφορίες που θα μοιράζεστε, όπως η συζήτηση, οι γυμνές φωτογραφίες και οι live συνδέσεις.

Επιλέξτε ένα άνετο σημείο

Τα πάντα είναι θέμα αισθητικής. Φροντίστε να επιλέξετε ένα ωραίο σωστό σημείο, όχι μόνο που θα βολεύει εσένα, αλλά που θα προσφέρει και τον απαραίτητο ερωτισμό στο έτερον ήμισυ. Παίξτε με τον φωτισμό, μωβ και κόκκινο είναι τα ιδανικότερα χρώματα και βεβαιωθείτε πως έχετε το σωστό background.

Δοκιμάστε νέες θέσεις

Η θέση του σώματος κάνει τη μεγάλη διαφορά. Είναι η γλώσσα του σώματος που σαγηνεύει και δοκίμασε νέες θέσεις. Δεν υπάρχει τίποτα το κακό με το να γυρίσεις την… πλάτη στην κάμερα ή να δείξεις άλλα σημεία του σώματός σου. Η αλλαγή στάσης είναι εξίσου σημαντική με την αλλαγή στάσης στην πραγματική επαφή. Αλήθεια, ποιος θα ήθελε να περάσει όλη του την ώρα σε μία βαρετή στάση;

Παρακολουθήστε τον εαυτό σας στην κάμερα

Συνήθως ανοίγω μία φωτογραφική μηχανή σ’ ένα κουτί στο πάνω μέρος της οθόνης μου, ώστε να μπορώ να παρακολουθώ το πως δείχνω καθώς κοιτάζω τον φακό. Αισθάνομαι πιο άνετα γνωρίζοντας τι ακριβώς δείχνω στον σύντροφό μου και επίσης είναι διασκεδαστικό να μαθαίνω περισσότερα για τις εκφράσεις του προσώπου μου όταν βρίσκομαι σε οργασμό.

Η εμπειρία της γεύσης, της αφής και της μυρωδιάς απουσιάζει αλλά αυτό μπορεί ν’ αλλάξει.

Δείξτε ο ένας στον άλλον αυτό που του αρέσει

Παρόλο που το σεξ στο διαδίκτυο δεν χρειάζεται να είναι σεμινάριο, εξακολουθεί να είναι μία τέλεια μορφή ώστε να δείξετε στον σύντροφό σας, πού σας αρέσει να σας αγγίζουν. Το camming έδειξε στον σύζυγό μου πως να με βοηθήσει να φτάσω στον οργασμό. Είμαι πολύ εξοικειωμένη με το σώμα μου και μια κάμερα επέτρεψε σε εκείνον να μάθει τι ακριβώς θέλω και πως το θέλω.

Χρησιμοποιήστε περισσότερο τις αισθήσεις σας

Το cyber sex έχει ένα αρνητικό. Πως έχεις μόνο οπτική και ηχητική παρουσία. Η εμπειρία της γεύσης, της αφής και της μυρωδιάς απουσιάζει αλλά αυτό μπορεί ν’ αλλάξει. Σε μια συνομιλία μέσω βίντεο, ζήτησα από τον σύντροφό μου να έρθει τρώγοντας φέτες μήλου. Θα μπορούσατε να τον δελεάσετε με άλλες σέξι απολαύσεις. Επίσης έχεις την δυνατότητα να ανάψεις κεριά ή να μυρίζεις κάποια ρούχα του που να τον θυμίζουν. Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να το θέλεις.

playboy