ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ “ΛΗΜΝΟΣ” ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ “ΚΕΜΑΛ ΡΕΪΣ” – ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΘΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΖΗΜΙΕΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ

Μπορεί να μην επιβεβαιώνει το ΓΕΝ ότι υπήρξε επεισόδιο μεταξύ της Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ και της Τουρκικής TCG Kemal Reis νότια του Καστελόριζου,( με το σύνολο των Ελληνικών  ΜΜΕ να μην αναφέρουν το παραμικρό, ως πάγια τακτική τους) αλλά Ρωσικό Site επιμένει ότι υπήρξε!

Όλα ξεκίνησαν στην προσπάθειά της Τουρκικής Φρεγάτας να εμποδίσουν τη φρεγάτα «Λήμνος» να πλησιάσει το ερευνητικό σκάφος Oruc Reis, με αποτέλεσμα τη σύγκρουση, με τη φρεγάτα «Λήμνος»  να μην πάθει κάτι σοβαρό, και την νεότερη φρεγάτα των Τούρκων, να βγαίνει εκτός μάχης για αρκετό καιρό, καθώς από τη σύγκρουση, υπέστη σοβαρή ζημιά, και αποχώρησε από την περιοχή με ρυμουλκό.

Το Ρωσικό Site επικαλείται, ότι για δεύτερη φορά οι Ελληνικοί S-300 ενεργοποιήθηκαν και εγκλώβισαν Τουρκικά F-16 πάνω στο Καστελόριζο.

Το παρακάτω βίντεο υπάρχει σε ανάρτηση τουρκικού μέσου ενημέρωσης στο twitter και έχουμε επιφυλάξεις για τη γνησιότητά του :

makeleio