Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η απώλεια 46 κιλών, η καινούρια αρχή στη ζωή του και η νέα του σύντροφος

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Ο Γιάννης είναι γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Ο ίδιος θέλησε να προχωρήσει σε μία αλλαγή σχετικά με την εξωτερική εμφάνισή του σε προχωρημένη ηλικία. Ο ίδιος διανύει τη δεδομένη χρονική στιγμή, το 50ο έτος της ζωής τους. Παρόλα αυτά, ο ίδιος αποφάσισε να αλλάξει, με τη συγκεκριμένη απόφαση να τον δικαιώνει. Αναλυτικότερα:

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Πώς έχασε τα παραπανίσια κιλά

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ για πολλά χρόνια ταλαιπωρούνταν με παραπανίσια κιλά. Αυτό είναι κάτι, το οποίο εκτός από αισθητικούς λόγους, δημιούργησε στον ίδιο και πολλά προβλήματα υγείας. Ωστόσο, πήρε την απόφαση να το αλλάξει αυτό. Μάλιστα, ο ίδιος τα κατάφερε. Πώς τα κατάφερε; Το έκανε, χάνοντας συνολικά σαράντα έξι κιλά. Ο ίδιος δείχνει να είναι καλύτερα από ποτέ.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ανέφερε ότι ήταν η πιο σημαντική απόφαση της ζωής του να κόψει το στομάχι του κατά 80%. «Μετά από αυτό διαπιστώνω ότι καθόλου δεν μου λείπει το φαγητό. Κάπνιζα από τα 34, το έκοψα πριν από εφτά χρόνια και σήμερα κάνω μόνο ηλεκτρονικό. Η άθληση περιλαμβάνεται στην καθημερινότητά μου. Περπατάω καθημερινά 5 χιλιόμετρα. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα με τις επιλογές μου». Μάλιστα, εθεάθη στο Θέατρο Άλσος με την φίλη του Γρηγορία Αυγερινοπούλου και είναι πραγματικά αγνώριστος.

enimerotiko