ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΛΥΝΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ 14ΧΡΟΝΟΥ – ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΤΟΥ – ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΝ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΨΑΧΝΑΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

Πώς ξέφυγε το παιδί από τους δύο άντρες που επιχείρησαν να το βάλουν σε ένα μαύρο βαν.

Η μητέρα του 14χρονου ο οποίος παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής στον Πύργο Ηλείας, περιέγραψε πώς γλίτωσε το παιδί της.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο Βούλγαροι οι οποίοι συνελήφθησαν για την απόπειρα απαγωγής, αρνούνται την κατηγορία.
«Σταμάτησε το βανάκι, του είπε να πάει μαζί του και ο μικρός είπε ότι θα μπει από μόνος του. Και μετά το έβαλε στα πόδια. Τους είδε πίσω του το παιδί κάποια στιγμή. Δεν ξέρω αν τον παρακολουθούσαν».

Μιλώντας στον Alpha, η μητέρα του 14χρονου περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο, δύο άγνωστοι σε εκείνον άνδρες, προσπάθησαν να τον βάλουν στο μαύρο βαν, την ώρα που εκείνος πήγαινε σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών του Πύργου.

Το παιδί έτρεξε στο φροντιστήριο και η δασκάλα που βρισκόταν εκεί ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.
«Ειδοποίησε μόλις πήγε ταραγμένος ο μικρός και κατευθείαν ειδοποίησαν εμένα», ανέφερε η μητέρα.

Οι λεπτομέριες που θυμόταν πολύ καλά ο 14χρονος παρολίγον θύμα αρπαγής σύμφωνα με τα καταγγελόμενα, έκαναν εντύπωση στους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου.

Ο 14χρονος φέρεται να περιέγραψε πολύ συγκεκριμένα σημεία του οχήματος και δεν έμεινε στον τύπο και το χρώμα.

Περιέγραψε διάφορες λεπτομέριες, όπως βαθούλωμα που φέρεται να έχει το όχημα, ή το αποσμητικό αυτοκινήτου που κρεμόταν από τον εσωτερικό καθρέπτη.

Το μαύρο βαν μεταφέρθηκε από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκαν τα δύο αδέρφια από τη Βουλγαρία, που κατηγορούνται για την απόπειρα αρπαγής, έξω από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας και ερευνήθηκε από τους αστυνομικούς.

Όπως επίσης ερευνήθηκαν οι πιθανές διαδρομές που μπορεί να ακολούθησαν πριν και μετά την καταγγελόμενη απόπειρα αρπαγής στον Πύργο και στην Αμαλιάδα, χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Η διερεύνηση που ζητά και ο συνήγορος των κατηγορουμένων αλλά και θα πράξει και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, σχετικά με τα κινητά τηλέφωνα των δύο Βούλγαρων και το σήμα τους στην ευρύτερη περιοχή, είναι πιθανόν να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση για την οποία η πλευρά των κατηγορουμένων έχει προαναγγείλει την προσκόμιση στοιχείων την Τρίτη στην διαδικασία της ανάκρισης.

Πηγή πληροφοριών: Alpha, Ilialive.gr