Κορυφαίες συμβουλές για στοματικό σεξ

Πολλά έχουν γραφτεί για το πώς γίνεται το καλύτερο στοματικό σεξ. Αλλά η αλήθεια είναι ότι διαφορετικά πράγματα λειτουργούν για διαφορετικούς ανθρώπους.

Υπάρχει μια πληθώρα τρόπων για να γλείψετε, να πιπιλίσετε και να διεγείρετε – διαφορετικοί άνθρωποι μπορεί να θέλουν να κάνουν και να τους κάνουν στοματικό σεξ με διαφορετικούς τρόπους. Να θυμάστε ότι μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να ανακαλύψετε τι κάνει κάποιον να αισθάνεται καλά.

Μπορεί να είστε νευρικοί πριν κάνετε στοματικό σεξ – είτε το κάνετε εσείς είτε σας το κάνουν. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να συνεχίσετε να επικοινωνείτε με τον-την σύντροφό σας. Ζητήστε τους να σας πουν τι τους κάνει να αισθάνονται ωραία και ενημερώστε τους όταν κι εσείς απολαμβάνετε κάτι.

Εάν είστε χαρούμενοι και άνετοι με το άτομο με το οποίο είστε μαζί, τότε το στοματικό σεξ μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πλησιάσετε σωματικά και να μάθετε τι διεγείρει ερωτικά τον καθένα σας. Αλλά θυμηθείτε ότι μπορείτε να το παγώσετε ή να το σταματήσετε σε οποιοδήποτε σημείο θέλετε και το ίδιο ισχύει και για τον-την σύντροφό σας. Ακριβώς επειδή ξεκινήσατε κάτι δεν σημαίνει ότι πρέπει να το συνεχίσετε – η διακοπή είναι στην πραγματικότητα πολύ φυσιολογική.

Πώς κάνετε στοματικό σεξ στον άντρα

Μπορείτε να ξεκινήσετε το στοματικό σεξ σε έναν άνδρα είτε το πέος του είναι σε στύση είτε όχι. Μια καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε το χέρι σας για να τον αγγίξετε πριν ξεκινήσετε, ώστε να βοηθήσετε να ενισχυθεί η αίσθηση του στοματικού σεξ.

Εάν δεν είστε σίγουροι πόσο βαθειά θέλετε να διεισδύσει στο στόμα σας, χρησιμοποιήστε τον αντίχειρα και το δείκτη σας για να κάνετε ένα δαχτυλίδι γύρω από το πέος του, σταματώντας το όσο βαθειά θέλετε να πάει. Μπορείτε να συνεχίσετε να κινείτε τα δάχτυλά σας αργά προς τα κάτω μέχρι να φτάσετε στο σημείο όπου το αισθάνεστε αρκετά βαθιά μέσα στο στόμα σας.

Πολλοί άντρες βρίσκουν το στοματικό σεξ ιδιαίτερα ερεθιστικό, οπότε ξεκινήστε απαλά και αργά και σταδιακά ανεβάστε ρυθμό. Μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικές κινήσεις της γλώσσας, του στόματος και του κεφαλιού για να δείτε τι λειτουργεί καλύτερα (αλλά ποτέ μην χρησιμοποιείτε τα δόντια σας εκτός αν σας ζητηθεί!).

Ακόμα κι αν αποφασίσετε να κάνετε σε έναν άντρα στοματικό σεξ, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον αφήσετε να εκσπερματώσει στο στόμα σας – η επιλογή είναι δική σας. Φυσικά, εάν φορά προφυλακτικό, αυτό δεν θα είναι ζήτημα και αυτό σημαίνει ότι και οι δύο θα προστατεύεστε από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ). Επίσης το για πόση ώρα θα συνεχίζετε, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Πώς κάνετε στοματικό σεξ σε γυναίκα

Συνήθως είναι καλή ιδέα να περάσετε λίγο χρόνο φιλώντας και αγγίζοντας πριν ξεκινήσετε να κάνετε στοματικό σεξ σε μια γυναίκα. Πάρτε το χρόνο σας για να εξερευνήσετε πρώτα την περιοχή ψηλά στους μηρούς και στη συνέχεια γύρω από τον κόλπο της, ώστε να τη βοηθήσετε να ερεθιστεί.

Το πιο ευαίσθητο μέρος του κόλπου για μια γυναίκα είναι η κλειτορίδα, η οποία έχει περισσότερες από 8.000 νευρικές απολήξεις. Όμως ολόκληρη η περιοχή της πυέλου είναι πολύ ευαίσθητη. Χωρίστε απαλά τα εξωτερικά χείλη του κόλπου και αναζητήστε το άνοιγμα του κόλπου και την καλυμμένη κλειτορίδα ακριβώς πάνω από αυτό.

Ξεκινήστε απαλά χρησιμοποιώντας μια χαλαρή γλώσσα για να κάνετε αργές κινήσεις και σταδιακά ανεβάστε ρυθμό με ταχύτερες κινήσεις με μια πιο σταθερή “μυτερή” γλώσσα. Μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε διαφορετικά μοτίβα (κινήσεις) με τη γλώσσα σας και να δοκιμάσετε διαφορετικούς ρυθμούς, μαθαίνοντας από την σύντροφό σας τι απολαμβάνει περισσότερο.