Κούγιας για Νότη Σφακιανάκη: Φοβάται ακόμη και τα φάρμακα -Μας κάνει εντύπωση ο εξονυχιστικός έλεγχος στο τζιπ

Ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή, στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη και αφέθηκε ελεύθερος, υποστήριξε, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ότι είναι επί σειρά ετών κοντά στον Σφακιανάκη και πως γνωρίζει «τη στάση της ζωής του. Από την αρχή εξέφρασα αμφιβολίες (για την υπόθεση). Φοβάται ακόμα και τα φάρμακα. Είχε ένα πρόβλημα υγείας πέρυσι και δεν έπαιρνε ούτε τα φάρμακα που του έδιναν οι γιατροί».
Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, «αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι το πώς ένας τυχαίος έλεγχος, καθώς έτσι παρουσιάστηκε, από τη ΔΙ.ΑΣ, και καλά έκαναν τα παιδιά, εξελίχθηκε έτσι. Είδαν ένα πολυτελές τζιπ, βλέπουν τον Σφακιανάκη, τον ρωτούν για τα χαρτιά για το lockdown και είναι όλοι εντάξει. Τι είναι αυτό που τους οδήγησε σε γενικό έλεγχο του αυτοκινήτου; Από τους χιλιάδες ελέγχους που κάνουν οι αστυνομικοί για τα μέτρα, δεν άκουσα σε κανέναν να κάνουν έλεγχο σε αυτοκίνητο» επισήμανε.
Κούγιας: Είχε κάνει αιτήσεις για το όπλο και απορρίφθηκαν

Ο κ. Κούγιας ερωτήθηκε και για το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του Νότη Σφακιανάκη. «Δεν είναι ένας κακοποιός που τον βρήκαν με όπλο. Είχε άδεια από το 2000, η οποία δεν ανανεώθηκε. Εκανε δυο αιτήσεις και απορρίφθηκαν. Δεν θα δώσουμε βραβείο σε κάποιον που έχει όπλο, όμως είναι γνωστό ότι το είχε ανάγκη. Η ΕΛ.ΑΣ από το 2000 είχε αναγνωρίσει ότι είναι άνθρωπος που πρέπει να έχει όπλο και ξαφνικά από το 2017 έπαψε να του δίνει την άδεια» ήταν η απάντησή του.

Ο συνήγορος του Νότη Σφακιανάκη προσέθεσε ότι αυτές οι επιτροπές συχνά αρνούνται την άδεια χωρίς λόγο. «Αδειες οπλοφορίας έχουν μετρ νυχτερινών κέντρων, πλουσιόπαιδα βορείων και νοτίων προαστίων, δημοσιογράφοι που δεν ξέρουν να πυροβολούν αλλά το έχουν σα προέκταση του π***ς τους. Και δεν δίνουν σε έναν άνθρωπο που εργάζεται τη νύχτα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κούγιας απέφυγε να απαντήσει αν θεωρεί πως η υπόθεση είναι «στημένη» και αναφορικά με το πώς βρέθηκε η ποσότητα κοκαΐνης στην κατοχή του κ. Σφακιανάκη τόνισε ότι «θα τα πούμε όλα στο δικαστήρι
Πηγή: iefimerida.gr