«ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ»! ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ – Ο ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΑΡΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! «ΕΚΑΝΕ ΣΕ 35ΧΡΟΝΗ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΕ…»

Ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας αποκάλυψε νωρίτερα, πως ο ψευτογιατρός ευθύνεται για τον θάνατο ακόμη ενός ανυποψίαστου ασθενή, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιβεβαιωμένων θυμάτων του σε τέσσερα.

Συγκεκριμένα, μια νηπιαγωγός, 35 ετών, μητέρα δύο παιδιών, με καρκίνο μαστού πείστηκε από τον Νίκο Κοντοθανάση να μην ακολουθήσει τον τρίτο κύκλο της θεραπείας.

Μάλιστα, ο 47χρονος, έκανε στην άτυχη γυναίκα, 6 ενέσεις, που της είπε ότι έρχονται «κατευθείαν από το Βατικανό». Μάλιστα, για αυτές έδωσαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ στον άνδρα που εμφανιζόταν ως εξειδικευμένος ογκολόγος.

Όπως είπε ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας, έχει στην διάθεση του όλα τα σχετικά στοιχεία από τους συγγενείς της 35χρονης, η οποία έχασε την ζωή της, υποκύπτοντας στην νόσο.

Συμπλήρωσε δε ότι σύμφωνα με τον όγκο των δεδομένων που έχει συλλέξει, από διάφορα πρόσωπα που έπεσαν θύματα του 47χρονου, μπορεί κάποιος να μιλήσει για συνεργούς του ψευτογιατρό, οι οποίο «έσπρωχναν» υποψήφια θύματα προς τον απατεώνα.