Μέμος Μπεγνής: Με ζαλίζουν, δε μπορώ ν’ακούω πότε θ’ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας. Δεν θέλω να γίνω γονιός

Μέμος Μπεγνής: Στην Ελληνική Ραδιοφωνική Τηλεόραση φιλοξενήθηκε, ο γνωστός ηθοποιός. Το ίδιο έγινε και με τη Νάντια Μπουλέ. Οι δυο τους μίλησαν για το μιούζικαλ. Ο διάσημος ηθοποιός και η Νάντια αναφέρθηκαν στην καλλιτεχνική πορεία τους, αλλά και στα παιδικά χρόνια τους.

Μέμος Μπεγνής: Τι ανέφερε ο ίδιος και η Νάντια Μπουλέ

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα χρόνια που έγινε γνωστή μέσα από την τηλεόραση. Παραδέχτηκε ότι ο πολύς κόσμος την ταύτισε περισσότερο με την παρουσίαση και όχι τόσο με το θέατρο. Βέβαια, αυτό σήμερα έχει αλλάξει αφού τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί εξ΄ολοκλήρου στο θεατρικό σανίδι. Παράλληλα, η Νάντια Μπουλέ αποκάλυψε πως από τότε που πήρε σκύλο υιοθέτησε σθεναρά τον βιγκανισμό για τον οποίο της μίλαγε ήδη πριν από μία 7ετία ο Μέμος Μπεγνής.

Στη συνέχεια, ο αγαπημένος ηθοποιός μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό τις μεταφυσικές τους ανησυχίες δίνοντας μας τη δική του εκδοχή στο μυστήριο που κρύβεται πίσω από την ανθρώπινη ύπαρξη και τον κόσμο. “Ασχολούμαι με τη μεταφυσική. Εννοείται ότι πιστεύω στη μετά θάνατον ζωή. Από μικρή ηλικία αποφάσισαν να ψάχνω την παράνοια που ζούμε. Ήρθαν στη ζωή μου άνθρωποι – κλειδιά που με δίδαξαν και μου πρότειναν πράγματα, γιατί δεν μπορούσα να καταλάβω, γιατί είμαστε σε μια μπάλα που κρέμεται στη μέση του πουθενά με όλους αυτούς τους πλανήτες”.

“Πιστεύω ακράδαντα ότι βρισκόμαστε σε ένα Matrix, σε έναν πλασματικό, εικονικό κόσμο που τίποτα δεν είναι πραγματικό και ως ουράνιοι άνθρωποι και ψυχές είμαστε παγιδευμένοι στην ύλη για κάποιους λόγους”. Ωστόσο, τις απόψεις του δεν συμμερίζεται και η συνάδελφός του, η οποία επεσήμανε ότι μέσω της ψυχοθεραπείας που έκανε ήρθε πιο κοντά στη ρεαλιστική της πλευρά αφού για να διαχειριστεί καταστάσεις έπρεπε πρώτα να τις εκλογικεύσει.

Μέμος Μπεγνής: Τι είπε ο ίδιος και η Νάντια Μπουλέ

Οι δυο τους μίλησαν για την αγάπη που είχαν στις τέχνες από μικρή ηλικία ενώ ο ηθοποιός εξήγησε πώς έκανε το πέρασμα από τη μουσική στην υποκριτική και κατάφερε μέσα από την καριέρα του να τις παντρέψει με απόλυτη επιτυχία. Κάνοντας αναδρομή στα παλιά, μίλησε και για τον ρόλο που έπαιξε η Κάτια Δανδουλάκη στην απόφασή του να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στο θέατρο.

Αποδοκιμάζοντας την τάση των Ελλήνων να θέτουν στα πάντα ταμπέλες και ως εκ τούτου και στους καλλιτέχνες προσπαθώντας να τους ταυτίσουν με μία μόνο τέχνη ο Μέμος Μπεγνής είπε:

“Η Ελλάδα είναι η χώρα που βάζει ταμπέλες. Οι καλλιτέχνες πρέπει να είναι πολυπράγμονες, πολύπλευροι. Για μένα δεν νοείται ηθοποιός που δεν ξέρει μουσική. Δεν θέλω να προσβάλω ηθοποιούς που δεν ξέρουν απλά πιστεύω ότι σου δίνει κάτι παραπάνω”.

Περνώντας σε πιο προσωπικές εξομολογήσεις, η Νάντια Μπουλέ μίλησε για την εμπειρία της με την ψυχοθεραπεία τονίζοντας τα σπουδαία οφέλη της στην ψυχολογία ενός ανθρώπου. Διαφωνώντας με την άποψή της, ο ηθοποιός εξέφρασε τις αμφιβολίες του ενώ επεσήμανε στη συνέχεια για ακόμη μία φορά ότι δεν έχει κανέναν σκοπό να παντρευτεί ή να κάνει ένα παιδί.

“Δεν έχω κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία και δεν ξέρω αν είμαι υπέρ. Το έχω πάρει στραβά. Το θεωρώ λίγο αμερικανιά, της μόδας”.

“Δεν με ενδιαφέρει να γίνω γονιός. Με ζαλίζουν αρκετά. Δεν μπορώ την έκφραση πότε θα ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας. Μπορώ να κάνω φόνο. Εγώ θέλω να τα κατέβω. Όχι, δεν είμαι υπέρ αυτών των συμβάσεων, ούτε είχα ποτέ την επιθυμία να έχω τη συνέχειά μου”, είπε καταλήγοντας.

Μέμος Μπεγνής: Ακολουθούν βίντεο από τη συνομιλία τους στην Ελληνική Ραδιοφωνική Τηλεόραση

enimerotiko