Μια άγρια δολοφονία και μια οικογένεια που ξεκληρίστηκε! 13 χρόνια από τον φρικτό θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου. Τι απέγινε η περιουσία του;

Ήταν 4 Ιουνίου του 2008 όταν έπεφτε σαν βόμβα η είδηση της στυγερής δολοφονίας του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένος σαν σήμερα πριν από 13 χρόνια στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι, στον 5ο όροφο της οδού Μετεώρων 14-16.
Όλο το Πανελλήνιο παρακολουθούσε σοκαρισμένο τις εξελίξεις της δολοφονίας του. Ο ηθοποιός είχε δεχτεί 21 χτυπήματα σε όλο το κορμί του από μαχαίρι.

Περίπου 50 ημέρες αργότερα, η αστυνομία εξιχνιάζει το έγκλημα, συλλαμβάνοντας τον 30χρονο-τότε- Γεωργιανό Ντέιβιντ Μουρτικνέλι, βάσει δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ο Γεωργιανός ομολογεί πως διέπραξε το έγκλημα υπό την επήρεια κοκαΐνης και ενώ του ζητήθηκε να κάνει σεξ με τον ηθοποιό παρά τη θέλησή του. Η δίκη ξεκινά με το δολοφόνο να καταδικάζεται τελικά σε ισόβια κάθειρξη το 2013.

Σημειώνεται ότι, από τον θάνατό του κι έπειτα, η οικογένεια του ηθοποιού ξεκληρίστηκε καθώς ένα χρόνο μετά «έφυγε» η αγαπημένη του αδελφή και ακολούθησε η μητέρα του και ο γαμπρός του…

Τι απέγινε η περιουσία του

Ο ανιψιός του Γιώργος, αποφάσισε να πουλήσει το σκάφος του, επειδή δεν μπορούσε να το συντηρήσει, ενώ όσον αφορά το σπίτι είχε αποκαλύψει «Με το σπίτι δεν μπορώ να κάνω το ίδιο. Για την ακρίβεια, δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να κάνω τίποτα. Να το νοικιάσω; Ποιος νομίζεις ότι θα μείνει εκεί; Να το πουλήσω; Ούτε γι’ αστείο όμως δεν το σκέφτομαι αυτό, είναι η ίδια η ζωή του μέσα εκεί».

Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες των γειτόνων, το σπίτι είναι… στοιχειωμένο. «Κάθε νύχτα σχεδόν, ακούγονται φωνές, περίεργα τριξίματα, ακόμη και ουρλιαχτά», λέει γείτονας. «Η αύρα του νεκρού εξακολουθεί να τριγυρνά στο σπίτι, καθώς εκεί μέσα κρύβεται πολύς πόνος και πολλά αναπάντητα «γιατί»», υποστήριξε παλαιότερα, ένας από τους γείτονες. Ο θάνατος του έβαλε τέλος και σε μια σπουδαία καριέρα.

patkiout