Μία Καλίφα: Οι θαυμαστές της μαζεύουν υπογραφές για να την «λυτρώσουν» από τις ταινίες πορνό

Περίπου 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι έχουν υπογράψει ζητώντας «Δικαιοσύνη για τη Μία Καλίφα»


Η Μία Καλίφα και οι θαυμαστές της, μαζεύουν υπογραφές για να «κατέβουν» τα βίντεο της πρώην πορνοστάρ από ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Περίπου 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι έχουν υπογράψει στο change.org, ζητώντας «Δικαιοσύνη για τη Μία Καλίφα» ώστε να αφαιρεθούν τα φιλμ από τις διάφορες ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου και να δοθούν στην 27χρονη τα domains με το όνομά της.

Η Καλίφα ευχαρίστησε τους ανθρώπους που την στηρίζουν, λέγοντας πως είναι όλοι προσκεκλημένοι στο πάρτι γενεθλίων της: «Σας ευχαριστώ όλους, που υπογράψατε, είστε προσκεκλημένοι στο πάρτι μου. Δεν είναι συλλογή υπογραφών είναι λίστα προσκεκλημένων», έγραψε στο Twitter η Καλίφα όταν η πρωτοβουλία είχε μαζέψει 500 υπογραφές. Αυτή τη στιγμή οι υπογραφές έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο.

Πριν μία εβδομάδα η Μία Καλίφα σε μια σειρά αναρτήσεων της στα social media, περιέγραφε την τραυματική της εμπειρία από τα 11 βίντεο που γύρισε σε ηλικία 21 ετών, σχολιάζοντας πως θα «την στοιχειώνουν μέχρι να πεθάνει». Παράλληλα η ίδια ισχυριζόταν πως της ασκήθηκε τεράστια πίεση, γεγονός που δεν μπορούσε να διαχειριστεί λόγω του νεαρού της ηλικίας της.

Έτσι λοιπόν η Μία Καλίφα ζήτησε από τα κορίτσια να μείνουν μακριά από τον χώρο του πορνό. «Σας εκλιπαρώ να μην το κάνετε. Όχι επειδή είμαι κατά της βιομηχανίας του σεξ, δεν είμαι! Δεν θα σας πω τι να κάνετε με το σώμα σας, όμως θα σας πω να μην αφήσετε ποτέ κανέναν να έχει την ιδιοκτησία του περιεχομένου σας».

makeleio