Ναταλία Κεϊσίδη: Η πολυτάλαντη μελαχρινή καλλονή ποζάρει και προκαλεί εγκεφαλικά (pics)

ρ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ρωσία και την τελευταία δεκαετία μένει στην Αθήνα, ενώ επαγγελματικά άρχισε την καριέρα της από το μόντελινγκ και την κέρδισε το τραγούδι.

Ο λόγος για την Ναταλία Κεϊσίδη, την μελαχρινή καλλονή με ελληνίδα μητέρα και Ρώσο πατέρα, η οποία λόγω της ομορφιάς της ξεκίνησε την καριέρα της από το μόντελινγκ και όπως έχει πει και η ίδια: «Ξεκίνησα την καριέρα μου στη Μόσχα με το μοντελινγκ, και βγήκα πολύ πετυχημένη»

 

Η Ναταλία ξεκίνησε την καριέρα της στα 17, μέχρι που πήρε τους τίτλους miss Maxim, miss love radio και συμμετείχε σε πολλές ταινίες και διαφημίσεις. Στο μουσικό τομέα, η πρώτη συνεργασία στην Ελλάδα ήταν με τον mark angelo με το κομμάτι “without your love” το οποίο μπήκε στα top 100 hits της Ρωσίας».

 

Γενικά η ίδια θαυμάζει την Pop μουσική καθώς είναι και το είδος που της αρέσει να τραγουδάει γιατί κάθε είδος μουσικής είναι ξεχωριστό όπως και με τον τρόπο που τα τραγουδάει.  Τραγουδάει σε 4 γλώσσες ελληνικά ρώσικα, ισπανικά και αγγλικά. Μετά από μια επιτυχημένη καριέρα στην Κύπρο  έχει έρθει Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα της με κάποιες πολύ δυνατές συνεργασίες μεταξύ των οποίων οι onirama, mark angelo, gabriel rusel, barrise, steven tzimas και άλλοι.

 

Πριν την επέλαση της πανδημίας είχε προταθεί συνεργασία με το μεγάλο καλλιτέχνη Wadih Mrod που είναι γνωστός ιδιαίτερα στην Αυστραλία, την Αρμενία, τον Καναδά και το Ντουμπάι. Η Ναταλία έχει συνεργαστεί και με πολλούς Ρώσους καλλιτέχνες.

 

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της Ναταλίας Κεϊσίδη: 

 

ρ 

ρ 

f 

f 

f

piperata